Σχεδίαζαν απαγωγή γιου επιχειρηματία!


Σοκ στο Ηράκλειο Κρήτης από την αποκάλυψη ότι τρεις άντρες σχεδίαζαν την απαγωγή γιου γνωστού επιχειρηματία της πόλης, που δραστηριοποιείται στον χώρο των ΜΜΕ! Ενας 57χρονος, ο 35χρονος γιος του και ένας υπάλληλος εταιρείας σεκιούρι, 34 ετών, συνελήφθησαν για τη ληστεία σε υποκατάστημα της ΔΕΗ τον περασμένο Απρίλιο, με λεία 58.000 ευρώ, αλλά το γεγονός που άφησε τους αστυνομικούς με το στόμα ανοιχτό ήταν ότι οι συλληφθέντες ομολόγησαν στους άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας το σχέδιό τους για την απαγωγή.[...]

Ωστόσο κατά την επίσημη προανακριτική απολογία τους προσπαθούσαν να... βγάλουν την ουρά τους απέξω, επιρρίπτοντας ο ένας στον άλλον την ευθύνη σχετικά με το ποιος είχε την ιδέα για την απαγωγή. Ερωτηθείς ο 57χρονος ενέπλεξε τον σεκιουριτά λέγοντας ότι την ημέρα που ο 34χρονος του παρέδωσε το όπλο για την ένοπλη ληστεία στο κατάστημα της ΔΕΗ, στην οδό Χρυσοστόμου, του ανέφερε ότι είχε ένα καλό σχέδιο και του πρότεινε να απαγάγουν τον νεαρό γιο του επιχειρηματία.

Ο 57χρονος είπε ότι απέκλεισε από την αρχή τη συμμετοχή του σε κάτι τέτοιο και υποστήριξε ότι και ο γιος του αρνήθηκε να εμπλακεί. Ο σεκιούριτι, από την πλευρά του, ισχυρίστηκε ότι λίγες ημέρες πριν από την ένοπλη ληστεία στη ΔΕΗ οι τρεις τους έδωσαν ραντεβού στον Αγιο Σύλλα, όπου πατέρας και γιος τού αποκάλυψαν το σχέδιο της απαγωγής, χωρίς να του αναφέρουν λεπτομέρειες. Ωστόσο λίγες ημέρες μετά ο γιος επιβεβαίωσε το σχέδιο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι τρεις συλληφθέντες όχι μόνο σκέφτονταν να κάνουν την απαγωγή, αλλά ήταν ένα βήμα πριν από την πραγματοποίησή της, αφού φέρεται να είχαν νοικιάσει διαμέρισμα, στο οποίο θα μετέφεραν το υποψήφιο θύμα τους. Από εκεί θα ζητούσαν λύτρα και θα έκαναν τις διαπραγματεύσεις για την παράδοση του απαχθέντος.

Η τοπική κοινωνία έχει συγκλονιστεί από την είδηση, ενώ το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της οικογένειας του επιχειρηματία, που έμαθε με διακριτικό τρόπο από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου για τη σχεδιαζόμενη απαγωγή, έχει υποστεί σοκ.

Στη ληστεία της ΔΕΗ ο 57χρονος, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με καπέλο τύπου τζόκεϊ και γυαλιά ηλίου, μπήκε στο υποκατάστημα και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε τους υπαλλήλους. Αφαίρεσε από τα ταμεία συνολικά 58.000 ευρώ και στη συνέχεια βγήκε από το κατάστημα. Με τα πόδια περπάτησε λίγα μέτρα και ύστερα επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος γιος του. Ο 34χρονος ήταν ο υπάλληλος της εταιρείας σεκιούριτι που είχε βάρδια εκείνη τη μέρα στο υποκατάστημα και ο οποίος έβαλε το «χεράκι» του προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα κατά τη διάρκεια της ληστείας.

espresso




Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Σχεδίαζαν απαγωγή γιου επιχειρηματία!"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24