Παραμένουν στα μπλόκα...

Για μία ακόμα εβδομάδα παραμένουν οι αγρότες στους δρόμους καθώς δε βλέπουνε καμία πρόθεση από την κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα αιτήματά τους. Την Κυριακή συναντήθηκαν στον Τύρναβο και αποφάσισαν τη συνέχιση των κινητοποιήσεων ενώ ορισμένοι από αυτούς θα επιδιώξουν να συναντήσουν την Τρίτη την υπουργό κ.Μπατζελή.
Δείτε αναλυτικά σε ποια σημεία είναι τα μπλόκα...


Ο συνοριακός σταθμός του Προμαχώνα είναι κλειστός για τα φορτηγά από το μεσημέρι της Κυριακής. Επιτρέπεται η διέλευση από και προς τη Βουλγαρία για τα ΙΧ επιβατικά οχήματα.

Τρακτέρ παραμένουν στα «Πράσινα Φανάρια», στα διόδια Μαλγάρων και στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, στο 23ο χιλιόμετρο του δρόμου Κοζάνης-Λάρισας και στο 40ο χιλιόμετρο του δρόμου Φλώρινας - Κοζάνης.

Επίσης, συγκεντρωμένα τρακτέρ βρίσκονται στα τελωνεία Δοιράνης και Ευζώνων, στους κόμβους Μελισσίου και Παραλίμνης Πέλας, στο Βαρικό Πιερίας καθώς και στις Καλύβες, την Ορμύλια, την Τρίγλια και τη Γαλάτιστα Χαλκιδικής.

Στη Θεσσαλία κλειστή παραμένει η εθνική οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στη Νίκαια Λάρισας και στις Μικροθήβες Μαγνησίας, αλλα και ο δρόμος Λάρισας - Κοζάνης, στο 17ο χιλιόμετρο.


Με στοιχεία από: www.nooz.gr
Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Παραμένουν στα μπλόκα..."

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24