Ο γάμος Μαριέττας-Λέων

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας έδωσαν, έπειτα από πολύχρονη προετοιμασία, όρκους αιώνιας πίστης. Το Σάββατο το απόγευμα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στο Καβούρι, παρουσία εφοπλιστών, επιχειρηματιών αλλά και πολλών εκπροσώπων της showbiz. Ο γαμπρός έφτασε στην εκκλησία με λευκή Austin Martin που οδηγούσε καλός του φίλος. Χαρούμενος, ο Λέων εντυπωσίασε με μαύρο κοστούμι και παπιγιόν, δεχόμενος ευχές από τους καλεσμένους. Η νύφη... έφτασε στην εκκλησία με αντίκα Rolls Royce, συνοδευόμενη από τον αδερφό της Θανάση. Το υπέροχο νυφικό της είχε επιμεληθεί η κουμπάρα της Σήλια Κριθαριώτη. Λίγο πριν από τη Μαριέττα είχε φτάσει στην εκκλησία η Σήλια Κριθαριώτη με τις κόρες της που ήταν παρανυφάκια. Μαζί της ήταν η Φανή Σαραντοπούλου (η κόρη της επίσης ήταν παρανυφάκι), ενώ ο σύζυγος της Σήλιας Νίκος Τσάκος ήρθε με τον γιο τους.

Συγκινημένοι ήταν οι γονείς του γαμπρού Σπύρος Πατίτσας και Μαριγώ Λεμού, όπως και η μητέρα της νύφης Αγλαΐα που επιμελήθηκε τις μπομπονιέρες (είχαν θέμα εμπνευσμένο από τη θάλασσα). Το ζευγάρι δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία του καθ’ όλη την διάρκεια του μυστηρίου. Ο γαμπρός κοιτούσε τη νύφη συνέχεια στα μάτια και έλιωνε. Την ώρα του «Ησαΐα χόρευε» στο ζευγάρι πετούσαν ροδοπέταλα, ενώ μετά τον γάμο το ρύζι έρεε άφθονο, με τους φίλους του γαμπρού να του κάνουν πλάκα, αφού εκείνος δεν άντεξε από τον... τυφώνα του ρυζιού και μπήκε μέσα στην εκκλησία.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Βασίλης και η Ρόη Αποστολοπούλου (φορούσε χολιγουντιανή τουαλέτα by Βρεττός Βρεττάκος [Ενα καυτό φιλί στο στόμα!] ς), η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα (έκαναν... πρόβα για τον δικό τους γάμο), η Βίκυ Καγιά με τον Νίκο Κριθαριώτη, η Καλομοίρα με τον μπαμπά της, ο Μιχάλης Ασλάνης που είχε ράψει και το ρούχο της κυρίας Αγλαΐας, ο Χάρης Βαφειάς με την καλή του Νατάσα Λυμπερίδου και η εντυπωσιακή Ελεονώρα Μελέτη που συνοδευόταν από τον αγαπημένο της Γιάννη Ολζιέρσκι.

Σημαντική λεπτομέρεια, ότι το ζευγάρι είχε φροντίσει όχι μόνο για τους καλεσμένους αλλά και για τον Τύπο και τους εικονολήπτες. Αφθονο κρασί και εκλεκτά εδέσματα ήταν στη διάθεση όλων. Ανοιχτή ήταν η δεξίωση που έγινε στο «Island», με τους νεόνυμφους να φωτογραφίζονται με πλατύ χαμόγελο δείχνοντας ότι όντως ζούσαν την ωραιότερη μέρα της ζωής τους. Την ίδια ώρα, το «Galactica», το σκάφος που απέκτησε πρόσφατα ο Λέων Πατίτσας έναντι 7 εκατ. ευρώ, δέσποζε φωταγωγημένο στη θάλασσα.



espressonews.gr
Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Ο γάμος Μαριέττας-Λέων"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24