Τέλος στην κοροϊδία του ΠΑΣΟΚ

Τόσο καιρό μαθαίναμε ότι το περιβόητο μνημόνιο συνεργασίας με τον τρόικα ανέφερε πως οι συντάξεις πρέπει να κοπούν στο μισό. Ξαφνικά τώρα δια μέσου του Ευρωπαϊκού επίτροπου Όλι Ρεν μαθαίνουμε πως πουθενά στο μνημόνιο δεν αναφέρεται πως οι συντάξεις πρέπει να κοπούν στο μισό. Άμα είστε ανίκανοι να μεταφράσετε ή να ερμηνεύσετε τις συμφωνίες να παραιτηθείτε. Η λογική λέει όμως ότι δεν πρόκειται για λάθος αλλά για ένα ακόμα ψέμα...



Επιστροφή...



1 Σχόλιο στο "Τέλος στην κοροϊδία του ΠΑΣΟΚ"

  1. Ανώνυμος λέει,

    Απολογισμός σοσιαλ-ΠΑΣΟΚικής διακυβέρνησης

    Συμπληρώθηκαν 8 μήνες σοσιαλ-ΠΑΣΟΚικής διακυβέρνησης και ομολογουμένως η κυβέρνηση Παπανδρέου διεκδικεί «αριστεία» στην «παραγωγή έργου». Συνοψίζοντας τα μέχρι τώρα «επιτεύγματά» της, μπορούμε να τα απαριθμήσουμε ως εξής, εστιάζοντας στα πιο σημαντικά:

    1. Διέσυρε τη χώρα διεθνώς, δημιουργώντας την εικόνα ενός σπάταλου λαού κα κράτους που διοικείται από άχρηστους και κλέφτες (πολιτικούς ή όχι).
    2. Δρομολόγησε την ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών προικίζοντάς τους επιπλέον και με το δικαίωμα της ψήφου.
    3. Οδήγησε στη φτώχεια το σύνολο του ελληνικού λαού με την άμεση περικοπή μισθών (οι συντάξεις έπονται) και με την άγρια φορολογία που επέφερε αλυσιδωτές αυξήσεις σε όλα τα αγαθά.
    4. Δημιούργησε τέτοια ύφεση στην αγορά, ώστε να εκτοξευθεί η ανεργία στο 1.200.000 ανέργους ήδη (με δική τους ομολογία) και με αναμενόμενο νούμερο τα 2.000.000 ανέργους στο τέλος του έτους.
    5. Δρομολόγησε τη, σε βάρος των εθνικών μας κυριαρχικών δικαιωμάτων, διευθέτηση των όποιων διαφορών υπάρχουν με τους γείτονές μας.
    6. Προχώρησε σε περαιτέρω «ψαλίδισμα» εργασιακών δικαιωμάτων.
    7. Έχει ήδη σε εξέλιξη (βλέπε: έχει ήδη αποφασίσει) τις αλλαγές στο ασφαλιστικό και το συνταξιοδοτικό, όλες σε βάρος των εργαζομένων.
    8. Παρέδωσε τη χώρα στην επικυριαρχία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Με απλά λόγια η Ελλάδα δεν ανήκει πια στους Έλληνες αλλά στους τραπεζίτες.

    Αν αυτά δεν είναι αρκετά, το σίγουρο είναι ότι επέρχονται και άλλες ακόμη πιο «παραγωγικές» ημέρες κυβερνητικού έργου.

    Έντονα φημολογούνται τις τελευταίες ημέρες τα εξής:

    α. κατά τις εκλογές των περιφερειών και των δήμων το ερχόμενο φθινόπωρο τα ψηφοδέλτια θα πρέπει υποχρεωτικά να συμπεριλαμβάνουν συγκεκριμένο ποσοστό μεταναστών ειδάλλως θα τίθενται εκτός εκλογικής διαδικασίας

    β. ετοιμάζεται αλβανικό κόμμα στην Ελλάδα

    γ. έχει ήδη εγερθεί θέμα με τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης και κυκλοφόρησαν στα μειονοτικά σχολεία μπλουζάκια για τους μαθητές που αναγράφουν «Ανεξάρτητη τουρκική Θράκη»

    υπό διαπραγμάτευση βρίσκεται και το θέμα της κατάργησης του σταυρού στην ελληνική σημαία στα πλαίσια της δήθεν θρησκευτικής ουδετερότητας του εξαμβλώματος που ακούει στο όνομα Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Αντιλαμβάνεστε ότι εκείνος που πληρώνει – γιατί εμείς λεφτά δεν έχουμε – μπορεί να σφίξει τη θηλιά στο λαιμό μας όσο θέλει. Άλλωστε ο πρωθυπουργός το έχει ήδη πει: έχουμε απωλέσει μέρος της εθνικής κυριαρχίας.

    Εάν η κυβέρνηση συνεχίσει την παραγωγή «έργου» στους ίδιους ρυθμούς, τότε με την συμπλήρωση ενός έτους διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ η επέτειος δεν θα είναι παρά το ετήσιο μνημόσυνο της πατρίδας μας.

    Δημοσιεύτηκε στις 7 Ιουνίου 2010 στις 12:04 μ.μ.

     

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24