Νιόπλιας: «Δύο νίκες για να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Στην τύχη, τη βοήθεια της οποία στερήθηκε στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε ο Νίκος Νιόπλιας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού υποστήριξε επίσης πως στο πρωτάθλημα αγωνίζονται περισσότερες ομάδες από τους δύο «αιωνίους», ενώ τόνισε πως πλέον μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα το ρόστερ της ομάδα του. [...]

«Το θέλαμε πολύ, προσπαθήσαμε όμως δεν τα καταφέραμε. Αδικηθήκαμε από το σκορ. Είχαμε ευκαιρίες, είχαμε δοκάρια, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι κρίθηκε στο γκολ, αν και ήμασταν καλύτεροι. Μας στεναχωρεί που χάσαμε, αλλά δεν πρέπει να υπάρχει άγχος, θέλουμε δύο νίκες για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Βλέπω πως υπάρχει κάτι στην ομάδα, παίζουμε καλά και δεν παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Ίσως είναι γραφτό να το πάρουμε έτσι».

«Δεν είναι καλό να μιλάει ο προπονητής, μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα πολύ ευχαρίστως να πούμε ότι θέλετε. Εγώ δεν ήμουν στην ομάδα από το καλοκαίρι, τώρα όμως ξέρω τα πάντα, εννοώ για τους παίκτες και τις δυνατότητές τους».

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχασε και τα δυο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό υπογράμμισε: «Πρωτάθλημα δεν είναι μόνο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, αν ήταν να παίζουμε μεταξύ ματς 16 φορές. Κερδίσαμε όλη την επαρχία και ας χάσαμε στα ντέρμπι. Καλύτερη ομάδα είναι αυτή που βρίσκεται στην πρώτη θέση στο σύνολο των αγώνων και όχι μόνο στα ντέρμπι».




sport-fm.gr
Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Νιόπλιας: «Δύο νίκες για να πάρουμε το πρωτάθλημα»"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24