Μπάντοβιτς: «Μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» παραδέχτηκε πως η ομάδα του δέχτηκε πίεση από το «τριφύλλι», αλλά κατάφερε να αντέξει και να φύγει με το νικηφόρο αποτέλεσμα (1-0) από μία δύσκολη, όπως την χαρακτήρισε έδρα. Ο προπονητής των Πειραιωτών μίλησε επίσης...

Για το λόγο που ο Ολυμπιακός έμεινε πίσω στο πρωτάθλημα: «Είχαμε δυσκολίες από την αρχή της χρονιάς. Χάσαμε πολλούς παίκτες λόγω τραυματισμών και ήταν δύσκολο για την ομάδα να ακολουθήσει».

Για τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στον ίδιο: «Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα, η δεύτερη φορά που ήρθα ήταν πιο δύσκολη, αλλά δεν ακούω αυτά που λέγονται και γράφονται, κάνω αυτά που πιστεύω και όσο είμαι καλά με τους παίκτες και μπορώ να τους κοιτάω στα μάτια δεν με νοιάζει τίποτα άλλο».

Για το αν έχει χαθεί το πρωτάθλημα: «Όσο υπάρχει ελπίδα θα παλεύουμε. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να τα παρατάει. Θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος και θα δούμε τι θα γίνει».

Για την απόδοση του Γιάννη Παπαδόπουλου: «Δεν θέλω να μιλήσω για συγκεκριμένους παίκτες, όλοι κρίνονται από το σύνολο παιχνιδιών και όχι από έναν αγώνα. Για την απόδοση του καθενός θα μιλήσουμε προσωπικά».




sport-fm.gr
Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Μπάντοβιτς: «Μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα»"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24