"Πήγα στον άλλο κόσμο και γύρισα"


Παραλίγο να πεθάνω! Πήγα στον τάφο και γύρισα». Η Δούκισσα ανέβηκε έναν Γολγοθά, έζησε έναν εφιάλτη που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει. Μια κακιά στιγμή έγινε αιτία να νοσηλευτεί για μέρες στην Εντατική. Η ζωή της κρεμόταν από μία κλωστή. Σίγουρα, θα κάνει πολύ καιρό να συνέλθει. Η ίδια μάς αφηγείται την περιπέτειά της από το κρεβάτι όπου αναρρώνει και μοιράζεται μαζί μας λεπτό-λεπτό τις δύσκολες ...

αυτές στιγμές.

Ολα ξεκίνησαν από ένα παιχνίδι, ένα παιχνίδι της γιαγιάς Δούκισσας με τον λατρεμένο εγγονό της, τον Εκτορα. Παραμονή Χριστουγέννων η Δούκισσα παίζει μαζί του στο μεγάλο καθιστικό. Ο μικρός βάζει όλη του τη δύναμη στα χεράκια του και την πιέζει στην κοιλιά τόσο πολύ που της «σπάει» το περιτόναιο.

Και να σκεφτεί κανείς ότι η Δούκισσα περίμενε με τόση λαχτάρα αυτά τα Χριστούγεννα. Λίγες ημέρες πριν μας είχε μιλήσει για τα σχέδιά της. «Περιμένω σαν παιδί αυτές τις άγιες ημέρες. Τα χρόνια που πέρασαν γιόρταζα στο πάλκο. Δεν θυμάμαι πόσες δεκαετίες έχω να κάνω Χριστούγεννα στο σπίτι! Θα στολίσουμε δέντρο με τον Εκτορα και θα καλέσουμε τους φίλους του για να μοιραστούμε τη χαρά μας».

Κακό μάτι; Αρνητική ενέργεια; «Μάλλον με μάτιασαν. Τι να πω; Ολα συνέβησαν στα καλά καθούμενα» λέει στην «Espresso» η μεγάλη κυρία του πενταγράμμου, που αποκαλύπτοντας την περιπέτειά της είναι σαν να ξαναζεί τον εφιάλτη. «Αν δεν με μετέφεραν έγκαιρα στο νοσοκομείο, θα με είχατε... αποχαιρετήσει. Πήρα παράταση ζωής φαίνεται»! Αυτοσαρκάζεται… Είναι η άμυνά της, η θετική ενέργεια που είχε πάντα. «Ηταν επώδυνο αυτό που πέρασα. Με έβαλαν στο χειρουργείο για δυόμισι ώρες. Κινδύνευα με σηψαιμία. Νοσηλεύτηκα επί δεκαοχτώ ημέρες στο “Μετροπόλιταν”».

»Τι τράβηξα, δεν περιγράφεται! Εμεινα στην Εντατική, γιατί η κατάστασή μου ήταν αρκετά σοβαρή. Ολο αυτό το διάστημα δεν έβαλα μπουκιά στο στόμα. Μου έκοψαν το έντερο και τρεφόμουν με ορό. Εχασα δωδεκάμισι κιλά. Δόξα τω Θεώ, πέρασε».

Τώρα η Δούκισσα ξεκουράζεται στο σπίτι της, στην Ανω Γλυφάδα. Ευτυχώς, έχει τη φροντίδα και την αμέριστη συμπαράσταση των παιδιών της και της νύφης της, «που είναι καλύτερη από κόρη», όπως χαρακτηριστικά λέει. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει επανέλθει στους φυσιολογικούς της ρυθμούς. «Μετά από αυτή την ταλαιπωρία, δεν έχω όρεξη να φάω. Εκλεισε το στομάχι μου. Είμαι πολύ πεσμένη. Η ψυχολογική μου κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή».

- Είστε ακόμα κλινήρης;
Οχι, σηκώνομαι και βγαίνω και έξω, αλλά με πάνε όπου χρειαστεί με το αυτοκίνητο.
Το ενδεχόμενο επανεμφάνισής της στην πίστα δεν το σκέφτεται. «Δεν είμαι σε θέση να κάνω επαγγελματικές συζητήσεις. Οταν αναρρώσω πλήρως, θα το σκεφτώ» μας λέει η τραγουδίστρια. «Ηταν θαύμα που σώθηκα. Πήγα στον τάφο και γύρισα».


espresso


Επιστροφή...



0 Σχόλια στο ""Πήγα στον άλλο κόσμο και γύρισα""

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24