Bασάνισαν άγρια την κόρη του Δεσύλλα


Σοκ στη κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η είδηση του άγριου βασανισμού 16χρονης από συμμαθήτριές της… Πρόκειται για την κόρη του γνωστού ηθοποιού Μαρίνου Δεσύλλα, την οποία βρήκε ο πατέρας της εγκαταλειμμένη σε κατάσταση σοκ περίπου εκατό μέτρα μακριά από το σπίτι τους, στο Παλαιό Φάληρο...
Οπως ισχυρίζεται ο ηθοποιός Μαρίνος Δεσύλλας, συμμαθητές της 16χρονης κόρης του στην κυριολεξία την απήγαγαν έξω από το σπίτι τους στο Παλαιό Φάληρο και τη μετέφεραν σε γειτονικό...

γκαράζ επί της οδού Ζαΐμη, στην ίδια περιοχή. Τέσσερις από τις συμμαθήτριές της άρχισαν να τη χτυπούν βίαια στο πρόσωπο και στο σώμα με γροθιές και κλοτσιές, ενώ κάποια από αυτές φέρεται να έσβησε ένα τσιγάρο στο σώμα της. Κατά τη διάρκεια της άγριας σκηνής που εκτυλισσόταν δύο ακόμη κοπέλες παρακολουθούσαν τον ξυλοδαρμό, ενώ στην παρέα τους υπήρχε κι ένας ανήλικος συμμαθητής τους.

Σύμφωνα με έγκυρες αστυνομικές πηγές, η μητέρα της νεαρής (Μάρθα Πολίτου) μαζί με τον πατέρα της πήγαν στις 20.00 το βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου στο Αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου.

Εκεί κατήγγειλαν ότι στις 19.00, στη συμβολή των οδών Ζαΐμη και Αλκυόνης (η κόρη με τη μητέρα μένουν στην οδό Αλκυόνης 83, καθώς βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της) ομάδα συμμαθητριών και συμμαθητών της την ακινητοποίησαν, εξαπέλυσαν εναντίον της ύβρεις και απειλές, χειροδίκησαν σε βάρος της και της έκλεισαν το κινητό τηλέφωνο στο οποίο εκείνη την ώρα μιλούσε. Στις 20.30 μάλιστα προσήλθε στο τμήμα και η 16χρονη, η οποία επιβεβαίωσε τα καταγγελλόμενα.

Οι αστυνομικοί τούς υπέδειξαν να υποβάλουν μήνυση, όμως εκείνοι επιφυλάχτηκαν να το πράξουν.

Την επομένη, 19 Φεβρουαρίου, λίγο μετά τη 1.00 το μεσημέρι προσήλθαν στο τμήμα η 16χρονη μαζί με τη μητέρα της και υπέβαλαν μήνυση εναντίον έξι συμμαθητριών της και ενός συμμαθητή για εξύβριση, απειλή και χειροδικία. Λόγω δε του τελευταίου αδικήματος (χειροδικία), οι αστυνομικοί -όπως όφειλαν- έδωσαν στη μητέρα της το κατάλληλο έγγραφο (παραγγελία) για να εξεταστεί από ιατροδικαστή, προκειμένου να πιστοποιηθεί η κακοποίηση. Μέχρι στιγμής, δεν έχει κατατεθεί στο τμήμα ιατροδικαστική εξέταση.

«Το παιδί έχει υποστεί απίστευτο σοκ, φοβάται να πάει στο σχολείο. Της συμπαραστεκόμαστε, κυρίως, ψυχολογικά», δήλωσε ο Μαρίνος Δεσύλλας μιλώντας χθες στο Star και στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη. «Εχω μιλήσει με τους καθηγητές, περιμένουν την παρέμβαση του εισαγγελέα, βρίσκονται στο πλευρό μας», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Οπως ισχυρίστηκε η κόρη του είχε δεχτεί πριν από το περιστατικό απειλητικά τηλεφωνήματα, στα οποία -απ’ ό,τι φαίνεται- δεν έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα. Εξάλλου, άφησε να εννοηθεί ότι η όλη ιστορία ξεκίνησε από έναν διαδικτυακό καβγά μέσα από το Facebook. Για τον γνωστό ηθοποιό Μαρίνο Δεσύλλα σημασία έχει, απ’ ό,τι δήλωσε, το γεγονός ότι απέφυγαν τα χειρότερα και βρήκε το παιδί του ζωντανό.

Οι μαθητές φέρεται να φοιτούν σε γυμνάσιο και λύκειο της ευρύτερης περιοχής των νοτίων προαστίων και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από την αστυνομία, διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθεί ποια ήταν τα ακριβή κίνητρα της καταγγελλόμενης ενέργειας.


espresso


Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Bασάνισαν άγρια την κόρη του Δεσύλλα"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24