Προηγείται πλέον ο Σαμαράς

Προβάδισμα 5,2 μονάδων στον Αντώνη Σαμαρά έναντι της Ντόρας Μπακογιάννη στην πρόθεση ψήφου δίνει νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis. Στην καταλληλότητα για την προεδρία του κόμματος ο κ. Σαμαράς προηγείται με διαφορά τριών μονάδων. Η Ντόρα Μπακογιάννη λόγω της απώλειας της μητέρας του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας Αλίκης Καραμανλή, θα παραστεί στην νεκρώσιμο ακολουθία που θα ψαλεί αύριο και δεν θα πραγματοποιήσει τις προγραμματισμένες ομιλίες της στο Ρέθυμνο και τον Άγιο Νικόλαο. Eτσι... θα μιλήσει σήμερα Παρασκευή στις 20.30 στα Χανιά ( Συνεδριακό Κέντρο Ξενοδοχείου Minoa Platanias») και αύριο Σάββατο στις 19.00 στο Ηράκλειο ( Εθνικό Γυμναστήριο «LIDO»).

Με αιχμηρή γλώσσα απάντησε στα περί περιχαράκωσης ο Αντώνης Σαμαράς, σημειώνοντας ότι «κάποιους ενόχλησε η σύγκληση με τον Αβραμόπουλο». Ο Αντώνης Σαμαράς, θα μιλήσει απόψε στις 20:30 σε συγκέντρωση στη Χαλκίδα.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης που επανέλαβε ότι δεν αποχωρεί από την κούρσα διαδοχής περιοδεύει σήμερα σε Κοζάνη, Καστοριά και Φλώρινα.

"Στη Νέα Δημοκρατία παίζουν το παιχνίδι του ΠΑΣΟΚ", τόνισε σε συνέντευξή του στον Real FM, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος εκτίμησε ότι "η ΝΔ έχει περισσότερες πιθανότητες να μείνει ενωμένη με αρχηγό τη Ντόρα Μπακογιάννη".




nooz.gr
Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Προηγείται πλέον ο Σαμαράς"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24