Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης



Ο Βαγγέλης Βενιζέλος τοποθετείται ως υπουργός Άμυνας, με υφυπουργό τον Πάνο Μπεγλίτη.
Υπουργός Εσωτερικών αναλαμβάνει ο Γιάννης Ραγκούσης με υφυπουργό τον Ντίνο Ρόβλια και την Θεοδώρα Τζάκρη, με έδρα την Θεσσαλονίκη.
Οικονομίας και Ανάπτυξης θα είναι η Λούκα Κατσέλη με υφυπουργούς τον Σταύρο Αρναουτάκη και τον Μάρκο Μπόλαρη με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Στο Οικονομικών ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου με υφυπουργό τον Φίλιππο Σαχινίδη.
Το υπουργείο Εξωτερικών αναλαμβάνει ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου με αναπληρωτή υπουργό τον Δημήτρη Δρούτσα και υφυπουργό τον Σπύρο Κουβέλη.[...]




Το Παιδείας αναλαμβάνει η Άννα Διαμαντοπούλου με υφυπουργούς την Εύη Χριστοφιλοπούλου και τον Γιάννη Πανάρετο. Το Υποδομών ανέλαβε ο Δημήτρης Ρέππας, με υφυπουργούς τους Γιάννη μαγκριώτη και Νίκο Σηφουνάκη.



Το αναβαθμισμένο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (παλιό Δημόσιας Τάξης) ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Το υπουργείο Υγείας αναλαμβάνει η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου με υφυπουργό την Φώφη Γεννηματά, το Δικαιοσύνης ο Χάρης Καστανίδης με υφυπουργό τον Απόστολο Κατσιφάρα.

Υπουργός Απασχόλησης θα είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος με υφυπουργό τον Γιώργο Κουτρουμάνη. Στο Αγροτικής Ανάπτυξης πηγαίνει η Κατερίνα Μπατζελή με υφυπουργό τον Μιχάλη Καρχιμάκη. Υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ θα είναι ο Χάρης Παμπούκης και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ με χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου αναλαμβάνει ο βουλευτής Ροδόπης, Γιώργος Πεταλωτής.


Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24