Ο Χαριτάτος και οι γυναίκες του!

Από markos.tv
Μεγάλη ιστορία τελικά να είσαι τηλεοπτικό αστέρι, ωραίος και… ελεύθερος! Το βλέπεις ρε παιδί μου ότι σε σχέση με τον αντίστοιχο σταρ σε παντρεμένο, υπάρχει άλλη αντιμετώπιση του ίδιου προς τις γυναίκες αλλά και των γυναικών προς αυτών. Στο φινάλε των «Καραμεροχαριτάτων» για παράδειγμα όλα τα κορίτσια πέσανε πάνω στον Σπύρο να τον «φάνε» κι εκείνος – όπως είναι λογικό – άλλο που δεν ήθελε! Φαίνεται πόσο στενοχωρημένος είναι και από την φωτογραφία. Μέσα στην κατάθλιψη…

Αντίθετα, ο Γιώργος, πιο συνεσταλμένο παιδί από την φύση του και – κυρίως – παντρεμένος, περιορίστηκε με τις κυρίες της εκπομπής σε τυπικές αγκαλιές αποχαιρετισμού. Ο.τι θα έκανα κι εγώ ενδεχομένως για να μην πέσει και… «παντόφλα».

Με αυτά και μ’ αυτά θέλω να πω ότι στη διαφορετικότητα Σπύρου και Γιώργου ακόμη και σε αυτό το επίπεδο, πέρα από το ξεχωριστό τηλεοπτικό τους στυλ, ίσως να βρίσκεται τελικά και το μυστικό της επιτυχίας τους.

Είναι από τις λίγες φορές που είδα ΟΜΑΔΑ – το τονίζω αυτό - τόσο ενωμένη και συγκινημένη στην τελευταία εκπομπή απ’ όπου και οι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες του markos.tv. Απολαύστε τους….




Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Ο Χαριτάτος και οι γυναίκες του!"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24