Νιόπλιας και του χρόνου...

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό για έναν ακόμη χρόνο υπέγραψε ο κ. Νίκος Νιόπλιας. Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με την πρόσφατη κατάκτηση του double από τους «πράσινους», θα εξακολουθήσει να συνεργάζεται με τους κκ. Βαζέχα και Ιορδανίδη. Διαβάστε τι δήλωσε στο επίσημο site της ΠΑΕ...

Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που θα μας δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή κάνοντάς τον ακόμα καλύτερο. Στόχος του Παναθηναϊκού είναι πάντα η κορυφή και η διάκριση όπου κι αν αγωνίζεται και συνεπώς αυτός είναι και ο δικός μου στόχος. Μας περιμένει πολλή και σκληρή δουλειά και είμαστε έτοιμοι να την κάνουμε. Έχουμε το χρόνο αλλά και τις κατάλληλες συνθήκες για να δουλέψουμε με συνέπεια και σοβαρότητα προκειμένου να προσφέρουμε στον κόσμο του Παναθηναϊκού, που τόσο πολύ μας στηρίζει, μια ομάδα αντάξια των προσδοκιών και των ονείρων του.
Με την αφορμή εξάλλου της σημερινής έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα ήθελα να ευχηθώ κάθε επιτυχία στο τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας Ομάδας που ελπίζουμε να μας κάνουν για μια ακόμα φορά υπερήφανους.



prasinanea.gr
Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Νιόπλιας και του χρόνου..."

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24