Το ''κουπί'' του Γ.Παπανδρέου


Επεσε στα ''βαθιά'' ο Πρωθυπουργός
Για ένα διήμερο ξεκούρασης έφυγε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου,σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΒΗΜΑτος.Ο κ.Παπανδρέου μαζί με την σύζυγό του κατέφυγαν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στον Πόρο για μερικές στιγμές χαλάρωσης.Όπως είναι φυσικό ο κ.Παπανδρέου έκανε και το αγαπημένο του άθλημα κανό.Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου όπου διέμεινε το πρωθυπουργικό ζεύγος είχαν κάνει τις απαραίτητες εργασίες στα δύο κανό που έχουν, ένα κόκκινο και ένα λευκό.Όπως λέει ειδικός στο «Βήμα της Κυριακής» -που φιλοξενεί και πλούσιο φωτορεπορτάζ- το πρωθυπουργικό κανό είναι από τα πλέον ακριβά και το χρώμα του εγγυάται την ασφάλεια μέσα [...]
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


στη θάλασσα, ενώ ο πρωθυπουργός φορά σωσίβιο που σημαίνει ότι ακολουθεί τους κανόνες. Όσο για τα μπράτσα του; Πολύ γυμνασμένα για την δουλειά γραφείου που κάνει... Πάντως, αν κρίνουμε από το ότι κρατά το κουπί ανάποδα, ο κ. Παπανδρέου δεν ξέρει καλή κωπηλασία, χώρια που είναι και αργός...Το πρωί της περασμένης Κυριακής, ο κ. Παπανδρέου άφησε το κανό στην άκρη και απόλαυσε μια βουτιά στα γαλανά νερά, υπό την θερινή βροχή.
Αφού βγήκε από την θάλασσα, με το μαύρο μαγιό και την ροζ μάσκα, ο πρωθυπουργός τυλίχθηκε με μια πετσέτα και ανέβηκε στο δωμάτιό του.




Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Το ''κουπί'' του Γ.Παπανδρέου"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24