Λοβέρδος: «Τα μέτρα αφορούν το 5% των εργαζομένων»


Απο Τα Νέα

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έκανε χθες ο Ανδρέας Λοβέρδος απαντώντας σε ερωτήσεις των συναδέλφων του που μετέχουν στο ΚΤΕ Εργασίας στη Βουλή. Στη συνεδρίαση πήραν μέρος αρκετοί βουλευτές (Πρωτόπαπας, Κουσελάς, Κουτσούκος, Μιλένα Αποστολάκη, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Θανάσης Οικονόμου, Κώστας Καρτάλης, Τόνια Αντωνίου) αλλά δεν πρόλαβαν να μιλήσουν περισσότεροι[...]

από τέσσερις, καθώς ο κ. Λοβέρδος έπρεπε να μιλήσει στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής. Ο Γιώργος Φλωρίδης πάντως ζήτησε διευκρινίσεις για το πόσους αφορά η ρύθμιση για τις απολύσεις και τις αποζημιώσεις, για να εισπράξει την απάντηση του υπουργού ότι αφορά το 5% των επιχειρήσεων και το 5% των εργαζομένων. Ο Δημήτρης Κουσελάς αξίωσε να υπάρξουν αλλαγές σε 5 καίρια θέματα (π.χ. διαιτησία, χρόνος ειδοποίησης), ενώ η Κατερίνα Περλεπέ είπε: «Ολη η Κοινοβουλευτική Ομάδα στήριξε και στηρίζει τα μέτρα. Θα στηρίξουμε το Ασφαλιστικό αλλά δεν μπορούμε να καταργούμε τις κατακτήσεις εργαζομένων χωρίς να λύνουμε το δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας». Ο κ. Λοβέρδος της απάντησε ότι «όλα προβλέπονται στο μνημόνιο».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής δήλωσε χθες ότι «σεβόμαστε την αυτονομία του βουλευτή», για να προσθέσει ότι μέχρι να έρθουν στη Βουλή θα έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες διεργασίες ώστε να συμπεριληφθούν και όλες οι προτάσεις των βουλευτών μέσα στα πλαίσια που θέτει η κυβέρνηση. Η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης δήλωσε χθες στον Flash για το Προεδρικό Διάταγμα ότι ήταν μία κακή στιγμή τακτικής, διορθώθηκε και θα προχωρήσουμε σε μία από κοινού ψήφιση του νόμου επί των εργασιακών. Επίσης, ο Γιώργος Φλωρίδης είπε στον Real πως «δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αυτή η κυβέρνηση θα ανατραπεί κοινοβουλευτικά, δηλαδή ότι θα υπάρξουν κάποιοι βουλευτές που θα την ανατρέψουν επειδή δεν μας αρέσει η Α ή η Β διάταξη».


Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Λοβέρδος: «Τα μέτρα αφορούν το 5% των εργαζομένων»"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24