Τους είχαν κλειδωμένους μέσα στη Marfin;

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
Ανώνυμος πολίτης που σημειώνει ότι είναι υπάλληλος της Marfin έστειλε επιστολή που δημοσιεύθηκε στο Indymedia στην οποία ζητά να αποδοθούν ποινικές ευθύνες στον Ανδρέα Βγενόπουλο, προέδρου της τράπεζας.
Στην επιστολή του τονίζει ότι "τα στελέχη της τράπεζας απαγόρεψαν κάθετα και κατηγορηματικά στους εργαζόμενους να φύγουν, παρόλο που οι ίδιοι το ζητούσαν επίμονα από νωρίς το πρωί, ενώ επέβαλλαν στους εργαζόμενους να κλειδώσουν τις πόρτες και επιβεβαίωναν συνέχεια τηλεφωνικά το κλείδωμα του κτιρίου. Όποιος φύγει να μην έρθει αύριο για δουλειά, ήταν η μόνιμη απειλή. Τους έκλεισαν ακόμα και την πρόσβαση στο διαδίκτυο για να μην επικοινωνούν με τον έξω κόσμο". Προσθέτει δε ότι...
"εδώ και μέρες επικρατεί πλήρης τρομοκρατία στην τράπεζα σχετικά με τις κινητοποιήσεις, με την προφορική προσφορά "ή δουλεύεις ή απολύεσαι".
Ο ανώνυμος αναγνώστης του Indymedia αποκαλύπτει ότι το κτίριο της Σταδίου στο οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο τρεις άνθρωποι όταν δέχθηκαν επίθεση μολότοφ δεν έχει τα απαραίτητα μέσα πυρασφάλειας και πυρόσβεσης. Παραθέτει τέλος συγκεκριμένες παραβάσεις που -όπως υποστηρίζει- κάνουν το συγκεκριμένο κτίριο "ακατάλληλο για χρήση σαν τράπεζα".

Επιστροφή...0 Σχόλια στο "Τους είχαν κλειδωμένους μέσα στη Marfin;"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

ΑρχείοFree Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24