Ο Ανδρέας Βγενόπουλος έξω από την τράπεζα Marfin


LIVE
Πριν από λίγο έφτασε στη τράπεζα MARFIN πoυ κάηκε ο πρόεδρος της τράπεζας Ανδρέας Βγενόπουλος.Μόλις έφτασε στο σημείο οκ.Βγενόπουλος επικράτησε μία ένταση.



Επιστροφή...



1 Σχόλιο στο "Ο Ανδρέας Βγενόπουλος έξω από την τράπεζα Marfin"

  1. Ανώνυμος λέει,

    Ανώνυμος πολίτης που σημειώνει ότι είναι υπάλληλος της Marfin έστειλε επιστολή που δημοσιεύθηκε στο Indymedia στην οποία ζητά να αποδοθούν ποινικές ευθύνες στον Ανδρέα Βγενόπουλο, προέδρου της τράπεζας.

    Στην επιστολή του τονίζει ότι "τα στελέχη της τράπεζας ...
    απαγόρεψαν κάθετα και κατηγορηματικά στους εργαζόμενους να φύγουν, παρόλο που οι ίδιοι το ζητούσαν επίμονα από νωρίς το πρωί, ενώ επέβαλλαν στους εργαζόμενους να ...
    κλειδώσουν τις πόρτες και επιβεβαίωναν συνέχεια τηλεφωνικά το κλείδωμα του κτιρίου. Όποιος φύγει να μην έρθει αύριο για δουλειά, ήταν η μόνιμη απειλή. Τους έκλεισαν ακόμα και την πρόσβαση στο διαδίκτυο για να μην επικοινωνούν με τον έξω κόσμο".

    Προσθέτει δε ότι "εδώ και μέρες επικρατεί πλήρης τρομοκρατία στην τράπεζα σχετικά με τις κινητοποιήσεις, με την προφορική προσφορά "ή δουλεύεις ή απολύεσαι".
    Ο ανώνυμος αναγνώστης του Indymedia αποκαλύπτει ότι το κτίριο της Σταδίου στο οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο τρείς άνθρωποι όταν δέχθηκαν επίθεση μολότοφ δεν έχει τα απαραίτητα μέσα πυρασφάλειας και πυρόσβεσης.Παραθέτει δε συγκεκριμένες παραβάσεις που -όπως υποστηρίζει- κάνουν το συγκεκριμένο κτίριο "ακατάλληλο για χρήση σαν τράπεζα"

    Δημοσιεύτηκε στις 6 Μαΐου 2010 στις 12:19 μ.μ.

     

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24