Υποπτο όχημα με... καλάσνικοφ

Ένα καλάσνικοφ, ένα πιστόλι και δύο χειροβομβίδες βρέθηκαν μέσα σε κλεμμένο αυτοκίνητο, με κλεμμένες πινακίδες, χθες το βράδυ στα Πατήσια. Συγκεκριμένα, πολίτης τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και ενημέρωσε για το ύποπτο αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο στην πλατεία στα Θυμαράκια. Στο σημείο πήγαν περιπολικά, αλλά μόλις έφτασαν, τέσσερα άτομα που επέβαιναν στο συγκεκριμένο όχημα, πετάχτηκαν έξω και τράπηκαν σε φυγή. Αρχικά... μπήκαν σε παρακείμενη οικοδομή και στη συνέχεια σταμάτησαν στο δρόμο διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο, με το οποίο διέφυγαν οι δύο από αυτούς, κατεβάζοντας με τη βία τον οδηγό του.

Οι άλλοι δύο κατάφεραν να διαφύγουν πεζοί. Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο, το οποίο μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας, βρέθηκαν ένα καλάσνικοφ μέσα σε ένα μαύρο σάκο στο πίσω κάθισμα, ένα πιστόλι, που ήταν κάτω από ένα από τα καθίσματα και δύο χειροβομβίδες.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας εκτιμούν ότι η υπόθεση σχετίζεται με το κοινό ποινικό δίκαιο, ωστόσο ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, ενώ τα όπλα εξετάζονται για να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες.
Επιστροφή...0 Σχόλια στο "Υποπτο όχημα με... καλάσνικοφ"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

ΑρχείοFree Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24