Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Μόνο από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα θα κυκλοφορούν την Τετάρτη τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι δύο κορυφαίες συνδικαλιστικές οργανώσεις, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στα οικονομικά μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση. Χωρίς αστικά λεωφορεία θα μείνει το πρωί και το βράδυ της Τετάρτης [...]



η Θεσσαλονίκη λόγω της συμμετοχής, υπό τη μορφή στάσης εργασίας, των εργαζομένων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ). Σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδικάτου εργαζομένων του ΟΑΣΘ, η στάση θα γίνει από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8:30 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

ΠΛΟΙΑ
Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν την Τετάρτη και τα πλοία στα λιμάνια της χώρας, εξαιτίας της 24ωρης απεργίας που κήρυξε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ).

Η απεργία των ναυτικών θα ξεκινήσει τα μεσάνυχτα της Τρίτης, 4 Μαΐου και θα λήξει τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 5 Μαΐου.

ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ

Κλειστός από τα μεσάνυχτα της Τρίτης και για 24 ώρες θα παραμείνει ο ελληνικός εναέριος χώρος, λόγω της συμμετοχής στην απεργία των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί καμία πτήση από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια.

Επίσης, λόγω της απεργίας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Πολιτικής Αεροπορίας, την Τρίτη, υπάρχουν δεκάδες ματαιώσεις πτήσεις και στο πρόγραμμα.


Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24