Οι ταινίες της εβδομάδας


SEX AND THE CITY 2
Έχουν περάσει δύο χρόνια και η Κάρι αρχίζει να νιώθει ότι η ρουτίνα του έγγαμου βίου απειλεί τη σχέση της με τον Μεγάλο. Ένα ταξίδι στο Αμπού Ντάμπι, παρέα με τις τρεις φίλες της, θα γίνει η αφορμή για να σκεφτεί τα πράγματα από την αρχή.
Δείτε τα trailer όλων των ταινιών...






Ένα τρελό τρελό τζακούζι
Τρεις σαραντάρηδες και ο νεότερος ανιψιός του ενός από αυτούς μπαίνουν στο τζακούζι ενός σαλέ και ξυπνούν στο... 1986. Τώρα όχι μόνο δεν ξέρουν πώς να επιστρέψουν, αλλά ούτε κι αν μπορούν να αλλάξουν το μέλλον τους.





Τριχωτή επίθεση
Ένας κτηματομεσίτης επιβλέπει το χτίσιμο ενός μοντέρνου οικισμού, ο οποίος απειλεί να καταστρέψει μεγάλη δασική έκταση. Υπολογίζει χωρίς τα... άγρια ζώα, όμως, τα οποία είναι αποφασισμένα να υπερασπιστούν τη γη τους με κάθε τρόπο.





Δέκα μικροί Νέγροι
Δέκα άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε μια αλπική έπαυλη, μετά την πρόσκληση ενός μυστηριώδους οικοδεσπότη. Ο καθένας κρύβεται με κάποιον τρόπο πίσω από μια σκοτεινή υπόθεση ανθρωποκτονίας. Λίγο μετά την άφιξή τους στον απομονωμένο προορισμό θα αρχίσει ένα μακάβριο παιχνίδι, το οποίο θα αφανίσει έναν έναν τους ανυποψίαστους καλεσμένους.



athinorama.gr
Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Οι ταινίες της εβδομάδας"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24