Ο κόσμος ''κράζει'' τον Βγενόπουλο


Όταν ο πρόεδρος της MIG θέλησε να πάει στο σημείο της δολοφονίας των 3 άτυχων συνανθρώπων μας κατάλαβε οτι ο κόσμος του τα έχει μαζεμένα.Ο κ.Βγενόπουλος αποδοκιμάστηκε έντονα απο τον κόσμο,φωνάζοντας συνθήματα κατά του.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ






Επιστροφή...



3 Σχόλια στο "Ο κόσμος ''κράζει'' τον Βγενόπουλο"

  1. Ανώνυμος λέει,

    Σε ποιους απευθύνεστε άραγε ; Σε κάφρους που καταπίνουν αμάσητα τα όσα γράφετε ; Δεν ξέραμε ότι άμα δουλεύουμε σε μέρα απεργίας, μπορεί και να πεθάνουμε ! Συγγνώμη που ζούμε...
    Ο κόσμος πρέπει να εξαγριωθεί εναντίον όσων αδιαφορούν για την ανθρώπινη ζωή, είτε πολίτη, είτε εργαζόμενου είτε εργοδότη είτε αστυνομικού. Κανείς δεν νομιμοποιείται να σκοτώσει κανέναν. Μόνον αυτά τα κτήνη που πέταξαν τις μολότωφ και έστειλαν στο θάνατο τρια νέα παιδιά και ένα αγέννητο μωρό, θα πρέπει να κάνουν άμεσα χαρακίρι και να μας απαλλάξουν από την ανούσια ύπαρξη τους.

    Δημοσιεύτηκε στις 5 Μαΐου 2010 στις 11:08 μ.μ.

     
  2. Ανώνυμος λέει,

    Ο Βγενόπουλος σας φταίει βρε κουφιοκέφαλοι ; Ή οι ανεγκέφαλοι που πετάνε μολότωφ μέσα σε μαγαζιά με κόσμο ; Εδώ και στη Νομαρχία πετάξανε και ευτυχώς που εκεί υπήρχε διέξοδος από μπαλκόνι σε μπαλκόνι και δεν είχαμε κι άλλα θύματα... Ας ξυπνήσει στ'αλήθεια ο κόσμος γιατί αλλιώς πάμε για νέο εμφύλιο... Κάποιοι διασκεδαζουν και ευχαριστιούνται βλέποντας την Έλλάδα να γονατίζει, να καταρρέει. Οι υπόλοιποι τι κάνουμε ;

    Δημοσιεύτηκε στις 5 Μαΐου 2010 στις 11:14 μ.μ.

     
  3. J. λέει,

    Συμφωνώ απολύτως και με τους δύο προλαλήσαντες.Ο κόσμος έχει χαζέψει και βρίζει έναν από τους λίγους που κριτικάρουν ανοιχτά την κυβέρνηση.Τα βρισίδια κατά του Βγενόπουλου είναι επειδή η επιχείρηση είναι σοβαρή και επέλεξε να είναι ανοιχτή σε μέρα απεργίας?Αντί να προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε μια ύφεση μεγάλης διαρκείας,σπρώχνουμε την Ελλάδα όλο και βαθύτερα.Η Ελλάδα βαδίζει προς τη χρεοκοπία αλλά κανείς δεν ξέρει πότε θα καταφέρει να επανέλθει.Αν τελικά βγει από τη ζώνη του ευρώ η Ελλάδα μπορεί να επιστρέψει μέχρι και 20 χρόνια πίσω.

    Δημοσιεύτηκε στις 5 Μαΐου 2010 στις 11:36 μ.μ.

     

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24