Μερικά σχόλια αναγνωστών...


...για την δολοφονία των 3 νέων ανθρώπων


ΟΡΓΗ ,ΘΥΜΟΣ.ΘΛΙΨΗ!!ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΘΑΝΑΝ Κ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ Κ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ!ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Ήμουν ένας από τους χιλιάδες που διαδήλωσαν την περασμένη Τετάρτη. Δυστυχώς είμαστε χειρότεροι από τα ζώα. Κανείς δεν έχει δικαίωμα, στό ονομα οποιασδήποτε ιδεολογίας ή αγώνα, ν' αφαιρεί ανθρώπινες ζωές. Ένας δίκαιος αγώνας οφείλει να σέβεται το υπέρτατο αγαθό, την ανθρώπινη ζωή. Κρίμα για την κατάντια μας.

Τα μέτρα είναι άδικα πέραν πάσης αμφιβολίας.Αλλά 150.000 άνθρωποι μπροστά στα 3.600.000 που κατοικούν στην Αθήνα είναι το 4,16%!!!!Άντε λοιπόν να πούμε πως κάποιοι [...]


απ΄ αυτούς επιθυμούν εμφύλιο, φωτιές, δολοφονίες, πλιάτσικο...Νομιμοποιούνται; Το οικονομικό πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπίζεται με τόλμη, παρρησία κι υπομονή.Με τις συνεχείς κινητοποιήσεις, τα επεισόδια τους θανάτους και τα έκτροπα θα χάσουμε τον τουρισμό μας. Θα υπάρξουν απολύσεις, οικονομική δυσπραγία θα ενταθούν οι αιματηρές ληστείες και θα καταρρεύσουν τα πάντα. Φαύλος κύκλος!Γιατί τόσο μίσος;Γιατί ο νεοταξικός Λαζόπουλος έχει βήμα να καθοδηγεί και τα πρόβατα ν΄ ακολουθούν τυφλά!


Ό,τι και να πούμε στους συγγενείς και φίλους των αδικοχαμένων θα είναι λίγο. Μετά από αυτή την τραγωδία τρία πράγματα θα σας πω: α)Ο κοινωνικός αναβρασμός και όποια έκτροπα τον ακολουθήσουν προκαλείται πάντα από την α-κοινωνική τάξη των "επιλέκτων", ανεξάρτητα αν υπάρχουν κάποιοι με τον τίτλο "αναρχικοί".β) Πρέπει να ερευνηθεί η προέλευση, η σύσταση και η δράση των λεγόμενων "αναρχικών" και να αποκαλυφθούν οι προμηθευτές και οι εργοδότες τους αλλά και οι στόχοι των τελευταίων. Και γ) Να ερευνηθεί γιατί η κυβέρνηση αρνήθηκε οικονομική βοήθεια από την Κίνα με μηδαμινά έως ελάχιστα οικονομικά ανταλλάγματα (1% τόκος μεχρι αυτό το καλοκαίρι), από τα ΗΑΕ και από τη Ρωσία, με το σκεπτικό ότι θα χρεωνόμασταν πολύ λιγότερα, ενώ ταυτόχρονα θα συσσωρευόταν πλούτος στη χώρα μας βάσει συγκεκριμένου οικονομικού προγράμματος, όπου δεν θα χρειαζόταν να πειραχθούν οι πιο αδύναμες κοινωνικές ομάδες. Ναι, να βοηθήσουμε όλοι με τον τρόπο μας, αλλά γιατί να κλωτσάμε ευκαιρίες και να δανειζόμαστε με όσο το δυνατόν δυσβάσταχτους και ταπεινωτικούς όρους. Μέσα από αυτά τα οικονομικά μέτρα πώς θα παταχθεί η διαφθορά και η φοροδιαφυγή από όλες τις κοινωνικές τάξεις; Από θέμα επιλογής, προβλέπεται πολύ σύντομα η διαφθορά να γίνει μονόδρομος για όλους.
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

Επιστροφή...0 Σχόλια στο "Μερικά σχόλια αναγνωστών..."

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

ΑρχείοFree Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24