ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

1.Μετά από τρεις νεκρούς αθώους πολίτες νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος αυτή η κυβέρνηση να σταθεί όρθια. Ας παραιτηθούν θα προσφέρουν υπηρεσία στον ελληνικό λαό.

2.Δεν πάει άλλο. Ποιος από εμάς θα αντέξει 3 χρόνια με αυτά τα μέτρα; Μόνο αυτοί οι κλέφτες οι πολιτικοί δε θα έχουν πρόβλημα γιατί ζουν στη χλιδή. Πως να καταλάβουν αυτούς που παίρνουν 500-1000€;

Δείτε και τα υπόλοιπα...


3.mas exoun trelanei me tis auksiseis kai tis perikopes. re pou tha ta broume ta lefta na plirwnoume ola auta??????

afou pisteuoun oti tha antapekselthoume san proklish ena 6 mino na zisoun kai autoi me ta 800 kai 900 eurw na plirwnoun tous logariasmous kai tis auksiseis.
alla bebaia otan zoune sth poluteleia kai oi malakes oloi mas plirwnoume ta gousta ta dika tous tote gia autous ola einai eukola..

AISXOS........

NA PARAITHTHEI KAI NA PAEI STO DIAOLO O PALIO AMERIKANOS MAS EFERE STIN KATASTROFH.

TA XONTRA LEFTA POU KLEPSANE EINAI APO TOUS BOULEUTES TOU AUTOUS THA TOUS KANEI KOSKINO TOUS LOGARIASMOUS TOU NA PLIRWSOUN AUTA POU KLEPSANE???????
H OLA TA METRA TOU EINAI APOKLEISTIKA GIA TIN MIKROMESAIA TAKSI??

DIWKSTE TON PRIN POULISEI KAI TIN ELLADA O PALIOAMERIKANOS......


4.na kapsoun ton papandreou

5.Ας βάλουν στους εαυτούς τους μία έκτακτη εισφορά για να δώσουν και το καλό παράδειγμα.

6.αυτοι οι γνωστοι-αγνωστοι ποτε δεν θα πιαστουν??
αυτοι οι αλητες που εκαψαν τουσ 3 συνανθρωπους μας ασ τουσ καψουμε με αργο βασανιστικο τροπο για να νιωσουν πριν λιωσουν τι κακο εφεραν στα 3 ατυχα ατομα και την θλιψη στις οικογενειες τους



Επιστροφή...



2 Σχόλια στο "ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ"

  1. Ανώνυμος λέει,

    ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΛΥΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΡΙΩΝ ΑΘΩΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΟΠΟΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ Ή ΧΡΩΜΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ....ΑΛΛΙΩΣ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙΝΕ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ

    Δημοσιεύτηκε στις 5 Μαΐου 2010 στις 6:21 μ.μ.

     
  2. Ανώνυμος λέει,

    Ό,τι και να πούμε στους συγγενείς και φίλους των αδικοχαμένων θα είναι λίγο. Μετά από αυτή την τραγωδία τρία πράγματα θα σας πω: α)Ο κοινωνικός αναβρασμός και όποια έκτροπα τον ακολουθήσουν προκαλείται πάντα από την α-κοινωνική τάξη των "επιλέκτων", ανεξάρτητα αν υπάρχουν κάποιοι με τον τίτλο "αναρχικοί".β) Πρέπει να ερευνηθεί η προέλευση, η σύσταση και η δράση των λεγόμενων "αναρχικών" και να αποκαλυφθούν οι προμηθευτές και οι εργοδότες τους αλλά και οι στόχοι των τελευταίων. Και γ) Να ερευνηθεί γιατί η κυβέρνηση αρνήθηκε οικονομική βοήθεια από την Κίνα με μηδαμινά έως ελάχιστα οικονομικά ανταλλάγματα (1% τόκος μεχρι αυτό το καλοκαίρι), από τα ΗΑΕ και από τη Ρωσία, με το σκεπτικό ότι θα χρεωνόμασταν πολύ λιγότερα, ενώ ταυτόχρονα θα συσσωρευόταν πλούτος στη χώρα μας βάσει συγκεκριμένου οικονομικού προγράμματος, όπου δεν θα χρειαζόταν να πειραχθούν οι πιο αδύναμες κοινωνικές ομάδες. Ναι, να βοηθήσουμε όλοι με τον τρόπο μας, αλλά γιατί να κλωτσάμε ευκαιρίες και να δανειζόμαστε με όσο το δυνατόν δυσβάσταχτους και ταπεινωτικούς όρους. Μέσα από αυτά τα οικονομικά μέτρα πώς θα παταχθεί η διαφθορά και η φοροδιαφυγή από όλες τις κοινωνικές τάξεις; Από θέμα επιλογής, προβλέπεται πολύ σύντομα η διαφθορά να γίνει μονόδρομος για όλους.
    ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

    Δημοσιεύτηκε στις 6 Μαΐου 2010 στις 5:56 μ.μ.

     

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24