Ερωτηματικό η στάση των στελεχών της ΝΔ

Ερωτηματικό παραμένει ακόμα και σήμερα, μία μέρα μετά την επίσημη θέση του κόμματος, η στάση που θα κρατήσουν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρόεδρός της χτες ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συναινέσει στα λάθη της κυβέρνησης και στα μέτρα σοκ που πήρε. Όμως στελέχη με πρώτη και καλύτερη την Ντόρα Μπακογιάννη ίσως να υπερψηφίσουν τα μέτρα στην αυριανή κρίσιμη ολομέλεια της Βουλής. Ανησυχία υπάρχει και για τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καθώς...δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως όλα αυτά τα μέτρα είναι αντίθετα με την ιδεολογία του κόμματός τους και είναι εντελώς διαφορετικά με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης το ότι μετά το πιο κρίσιμο ίσως υπουργικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή, λίγο πριν την ανακοίνωση των νέων μέτρων, υπουργός έμεινε ανέκφραστος καθ' όλη τη διάρκεια του συμβουλίου και μετά έλεγε στο στενό του κύκλο ότι: "Σήμερα τελείωσε η ιστορία του ΠΑΣΟΚ".



Επιστροφή...



1 Σχόλιο στο "Ερωτηματικό η στάση των στελεχών της ΝΔ"

  1. Ανώνυμος λέει,

    ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΣΟ ΑΠΟΚΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΚΥΡΙΟΙ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΔΟΥΚΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΥΑΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

    Δημοσιεύτηκε στις 5 Μαΐου 2010 στις 10:20 π.μ.

     

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24