Σώθηκε από θαύμα η σύζυγος του Ψάλτη


Παραλίγο τραγωδία μπροστά στα μάτια του… Ο Στάθης Ψάλτης και η σύζυγός του έπιναν καφέ χθες το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο στη Λ. Αλεξάνδρας. Η Χριστίνα βγήκε για μια στιγμή να αγοράσει εφημερίδες και έπεσε θύμα τροχαίου. Ο δημοφιλής ηθοποιός είδε τη σύζυγό του λιπόθυμη στο οδόστρωμα και εκείνη τη στιγμή ένιωσε τον ...

κόσμο να φεύγει κάτω από τα πόδια του. Αρκετές ώρες αργότερα στον έκτο όροφο του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», όπου μεταφέρθηκε η ηθοποιός, ο Στάθης Ψάλτης δεν μπορούσε ακόμη να ξεπεράσει το σοκ…

«Υπέστη διάσειση και δεν έχει συνέλθει ακόμη. Ζαλίζεται, αλλά ευτυχώς που αποφύγαμε τα χειρότερα. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη έτσι ξαφνικά. Εφυγε για ένα λεπτό και την είδα αναίσθητη κάτω» είπε, φανερά ταραγμένος, στην «Espresso» ο ηθοποιός.

Η Χριστίνα Ψάλτη νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο και αμέσως υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις. Δίπλα της συνέχεια βρισκόταν ο σύζυγός της, σε κατάσταση πανικού. Η Χριστίνα είναι ο άνθρωπός του, η γυναίκα της ζωής του και δεν αντέχει να τη βλέπει να υποφέρει. Ο ηθοποιός δεν μπορεί να πιστέψει πώς έγιναν όλα μέσα σε λίγα λεπτά. Βρισκόταν στο καφέ του ξενοδοχείου και η Χριστίνα πετάχτηκε ώς το περίπτερο για να αγοράσει εφημερίδες. Ξαφνικά ακούστηκε δυνατός θόρυβος και είδαν κόσμο να συγκεντρώνεται. Οταν αντιλήφθηκε ότι η γυναίκα που βρισκόταν στο οδόστρωμα ήταν η Χριστίνα, δεν πίστευε στα μάτια του. Κάλεσαν ασθενοφόρο και ο ηθοποιός απέτρεπε τα αυτοκίνητα από το να πλησιάσουν το σημείο.

Στο ίδιο σημείο βρίσκονταν και άλλοι συνεργάτες τους στο θέατρο «Αθήναιον». Αλλωστε μετά το ραντεβού για καφέ είχαν προγραμματίσει πρόβα για την επιθεώρηση «Πού πας, Γιωργάκη, με τέτοιον καιρό». Η Χριστίνα υποδύεται την καμαριέρα της Τζούλιας Αλεξανδράτου, την οποία ενσαρκώνει στη σκηνή ο Στάθης Ψάλτης. Στο πλευρό του ηθοποιού βρισκόταν ο κουμπάρος τους και θεατρικός επιχειρηματίας Μάρκος Τάγαρης.


espresso


Επιστροφή...



2 Σχόλια στο "Σώθηκε από θαύμα η σύζυγος του Ψάλτη"

  1. Unknown λέει,

    sugnwmh...anarwtithike kaneis an h kopela apla den antekse allon auto to pragma pou eixe dipla tis kai apofasise na valei ena telos stin zwi ths?e? mipws?........................................e?

    Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουνίου 2014 στις 10:30 μ.μ.

     
  2. Unknown λέει,

    Για αυτο το πράγμα οπως αποκαλείς σημερα κλαίει όλη η Ελλάδα!!!!!!!!!!!επισης σου ευχομαι να φτάσεις στην ηλικία του κ να εχεις τετοια γυναικάρα που θα σε αγαπάει κ αληθινά κιόλας.....μπα εεεεε;;;;;χλωμό εχεις δικιο ....αυτο μονο ο Στάθης το κατάφερε ....γιατι η ομορφιά βρισκόταν κυριως στην ψυχη του!!!!!!!!!!!

    Δημοσιεύτηκε στις 26 Απριλίου 2017 στις 12:13 π.μ.

     

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24