Την Πέμπτη το ΑΕΚ-Άρης


Μετατέθηκε για την Πέμπτη την ίδια ώρα (19:00) ο αγώνας ΑΕΚ-Άρης καθώς την Τετάρτη που ήταν προγραμματισμένος ο αγώνας λόγω της απεργίας των υπαλλήλων του ΟΑΚΑ δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί. Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Τετάρτη στις 21:15.
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Superleague...

Η Super League λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα και τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την ομαλή διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών αγώνων, ανακοινώνει ότι ο αγώνας ΑΕΚ-ΑΡΗΣ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play off του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ μετατίθεται και θα διεξαχθεί την Πέμπτη 6 Μαϊου και ώρα 19:00, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στο ΟΑΚΑ και τις λοιπές υποστηρικτικές υπηρεσίες, στη γενική απεργία που έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη 5 Μαϊου.

Επισημαίνεται ότι πάγια θέση της διοργανώτριας αρχής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ είναι η διεξαγωγή των αγώνων όπως αυτοί ορίζονται εξαρχής και οποιαδήποτε αλλαγή στο αγωνιστικό πρόγραμμα γίνεται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και λόγω αντικειμενικών αιτίων, ή ανωτέρας βίας.


Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Την Πέμπτη το ΑΕΚ-Άρης"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24