2η αγωνιστική των play off

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο πρώτο χρονικά παιχνίδι (19:00, ΝΕΤ) και η νίκη αποτελεί μονόδρομος και για τις δύο ομάδες. Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη για να μπορέσει να ελπίζει στη συνέχεια στα play off. Κάτι που θέλει και η ΑΕΚ και με οδηγό τον αγώνα του πρωταθλήματος πάει στην έδρα του Ολυμπιακού έχοντας την τελευταία θέση κάτι δεν αποτελεί σίγουρα στόχο της. Ερωτηματικό παραμένει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού για το πόσοι θα πάνε στο Καραϊσκάκη αλλά και τι στάση που θα κρατήσουν. Στον άλλο αγώνα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη (21:15, Novasports1) στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει τη ρεβάνς για το 2-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης που τον έκανε να χάσει τις ελπίδες του για το πρωτάθλημα. Ο Άρης με τη σειρά του με το 2-0 επί του Ολυμπιακού θέλει να συνεχίσει στις νίκες κάτι που θα τον φέρει πολύ κοντά στις πρώτες θέσεις των play off.
Δείτε παρακάτω τη βαθμολογία και τα τελευταία νέα των ομάδων...



Για τον Ολυμπιακό
Ελλείψεις αλλά και επιστροφές έχει απόψε ο Ολυμπιακός. Απόντες από τη σημερινή αναμέτρηση θα είναι οι Τοροσίδης, Στολτίδης, Ντιόγο, Ζαϊρί, Γκαλίτσιος και ως γνωστών ο Γκαλέτι. Ενώ επιστρέφει για την ομάδα ο Ντάντολο ο οποίος έχει μία τελευταία, ίσως, ευκαιρία για να πείσει τον Μαραντόνα να τον πάρει στην Εθνική Αργεντινής. Έτσι ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα παρατάξει την ομάδα του με ένα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Νικοπολίδης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ζεβλάκοφ, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ και Μπράβο. Την τριπλέτα στο κέντρο θα αποτελέσουν ο Ντουντού, ο Μαρέσκα και ο Όσκαρ. Αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Λεονάρντο, δεξί ο Λούα Λούα και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Ντάρμπισαϊρ.

Για την ΑΕΚ
Με οδηγό τον αγώνα του πρωταθλήματος στο Γ. Καραϊσκάκης εκεί όπου η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα με 1-2 με δύο εκπληκτικά γκολ του Νάτσο Σκόκο η ΑΕΚ θα παίξει σήμερα κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος της ομάδας έταξε ένα πριμ της τάξης των 100.000 € σε περίπτωση που οι παίκτες καταφέρουν την νίκη. Η ΑΕΚ έχει και αυτή τις ελλείψεις της καθώς εκτός αποστολής έμεινε ο Ίσμαελ Μπλάνκο λόγω ενός προβλήματος με τη γνάθο του. Έτσι ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς θα παρατάξει τους παίκτες τους με τον Σεμπάστιαν Σάχα κάτω από τα δοκάρια και τους Αραούχο, Μανωλά, Μαϊστόροβιτς και Γεωργέα, από τα δεξιά προς τα αριστερά. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα δούμε τους Γκέντζογλου, Καφέ και στα πλάγια τους Μαντούκα και Σκόκο. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ράφικ Τζεμπούρ (αν αυτή τη φορά πάει στην ώρα του στα αποδυτήρια).

Για τον ΠΑΟΚ
Την ευκαιρία να παραμείνει ή και να περάσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μόνος του ψάχνει απόψε ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ο κόσμος θα δώσει βροντερό παρόν στις εξέδρες καθώς δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα. Όσων αφορά την εντεκάδα σήμερα θα δούμε κάτω από τα δοκάρια τον Χαλκιά και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Κοντρέρας, Τσιρίλo, Σαβίνι και Λίνο. Στο κέντρο θα παίξουν ο Γκαρσία και ο Βιτόλο, έχοντας στα πλάγια τον Βιεϊρίνια και τον Σορλέν. Πιο μπροστά θα παίξει ο Ίβιτς και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μουσλίμοβιτς.

Για τον Άρη
Πιθανότατα την εντεκάδα που κέρδισε τον Ολυμπιακό με 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική θα παρατάξει ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Έτσι λοιπόν κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σηφάκης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Νέτο, Ρονάλντο, Νασούτι και Βαγγέλη. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Πρίττας και ο Γκαρσία, έχοντας στα πλάγια τον Αντού και τον Μεριέμ. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Κόκε και ο Τζόνσον.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

2.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

4
3.ΠΑΟΚ

4
4.ΑΡΗΣ

3
5.ΑΕΚ

2

Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "2η αγωνιστική των play off"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24