Οι ταινίες της εβδομάδας (video)


Η τιτανομαχία
Δυσαρεστημένος από την αγανάκτηση και την ασέβεια των ανθρώπων απέναντι στους ολύμπιους θεούς, ο Δίας παρασύρεται από τον αδερφό του 'Αδη και του αναθέτει να καταστρέψει το 'Αργος για παραδειγματισμό. Οι μόνοι που μπορούν να σταθούν εμπόδιο στα σχέδιά τους είναι ο ημίθεος Περσέας και μια ομάδα γενναίων πολεμιστών.
Δείτε τα trailer όλων των ταινιών...







Ζητείται γαμπρός
Μια νευρωτική Αμερικανίδα διακοσμήτρια τα έχει όλα εκτός από το πολυπόθητο δαχτυλίδι αρραβώνων. Αφού το ταίρι της, ένας πολυάσχολος καρδιολόγος, αμελεί να τη στεφανωθεί, βρίσκει ως αφορμή ένα παμπάλαιο ιρλανδικό έθιμο και ταξιδεύει στο Δουβλίνο για να του κάνει πρόταση γάμου.






Το σινεμά γυμνό
Η ιστορία του ελληνικού ερωτικού σινεμά, soft και hardcore, των δεκαετιών '60 έως και '80 και το ιστορικό πλαίσιο μέσα στο οποίο γεννήθηκε, ευδοκίμησε και παρήκμασε.






Υποψία
Η Κάθριν, μια παντρεμένη γυναικολόγος, έχει υποψίες ότι ο σύζυγός της την απατά. Γνωρίζεται με την Κλόι, μια πόρνη πολυτελείας, και αποφασίζει να τη χρησιμοποιήσει ως ερωτικό δόλωμα για να ελέγξει τις αντιδράσεις του άντρα της.






Προσκύνημα στη Λούρδη
Η Κριστίν, η οποία κινείται με αναπηρικό καροτσάκι, επισκέπτεται τη Λούρδη, φημισμένη για τη θαυματουργό Παναγία της. Αν και η ίδια μοιάζει να μην πιστεύει πως η ζωή της μπορεί να αλλάξει, ένα πρωί ξυπνά και μπορεί να περπατήσει ξανά.





Όμορφη ζωή
Τέσσερα πρόσωπα φανερώνουν την αληθινή εικόνα της σημερινής Χιλής. Ένας ανασφαλής κομμωτής που δεν προτίθεται να διατηρήσει τον πατρικό του τάφο, μια μεσήλικη αφροδισιολόγος που βλέπει την οικογένειά της να διαλύεται, ένας νεαρός μουσικός που νιώθει ότι δεν ανταμείβεται ικανοποιητικά το ταλέντο του και μια πόρνη, η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να μεγαλώσει το παιδί της, φτιάχνουν το ετερόκλητο κοινωνικό ψηφιδωτό του σύγχρονου Σαντιάγκο.





Harry Brown
Έχοντας χάσει πρόσφατα τη γυναίκα του, ο Χάρι Μπράουν ζει μόνος του και βλέπει τη γειτονιά του να πνίγεται στη βία και στα ναρκωτικά. Όταν ο μοναδικός φίλος του δολοφονείται, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.





Αστραπή πάνω στο νερό
Το 1979 ο Βιμ Βέντερς και ο Νίκολας Ρέι σχεδιάζουν να συν-σκηνοθετήσουν μια ταινία, αλλά λόγω της σοβαρής ασθένειας του δεύτερου καταλήγουν σε ένα ντοκιμαντέρ πάνω στις τελευταίες μέρες του διάσημου Αμερικανού δημιουργού.

athinorama.gr
Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Οι ταινίες της εβδομάδας (video)"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24