Το iPhone κατακτά την Ιαπωνία


Το iPhone κατακτά την Ιαπωνία, με το 72% της αγοράς όσον αφορά στις συσκευές smartphone (non-Japanese OS*) να ανήκει πλέον στην Apple!Μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα τον Ιούλιο του 2008 οι γνωστοί αναλυτές έκαναν λόγο για αποτυχία της Apple στην Ιαπωνική αγορά. Σύμφωνα πάντα με τους “ειδικούς”, οι μειωμένες πωλήσεις οφείλονταν [...]


στην έλλειψη hardware στοιχείων όπως camera με πολλά Mpixels, front face camera για βιντεο-κλήσεις κ.α χαρακτηριστικά τα οποία είναι πολύ διαδεδομένα στις συσκευές που πωλούνται στην χώρα του ανατέλλοντος ηλίου.Η Ιαπωνία, μια χώρα που αποτελεί τεχνολογικό βαρόμετρο για τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, φαίνεται πως αλλάζει στάση απέναντι στα mobile smartphones. Τα περισσότερα Mpixels, οι θύρες USB, η δυνατότητα αναπαραγωγής Flash κτλπ δεν φαίνεται να ενδιαφέρουν πλέον την μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου.
Η Apple έχει συνειδητοποιήσει το τι ζητάει η αγορά της κινητής τηλεφωνίας, μολονότι πρωτάρα στον χώρο, και το iPhone αποτελεί την καλύτερη απόδειξη της επιτυχημένης της στρατηγικής.

ΜΑFIAS

Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Το iPhone κατακτά την Ιαπωνία"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24