Το ΔΝΤ θα φύγει μόνο όταν βάλουμε μυαλό


ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Δεν θα φύγει το ΔΝΤ και ο μηχανισμός της ΕΕ με πέτρες ούτε με βία. Θα φύγουν όταν εμείς έχουμε βάλει τάξη στην οικονομία μας, όταν εμείς έχουμε δείξει αξιοπιστία. Αντί να κάνει δηλώσεις συμπαράστασης προς τον Ελληνικό λαό για τα όσα πρόκειται να ακολουθήσουν προκαλεί με τις δηλώσεις του...
Επιστροφή...1 Σχόλιο στο "Το ΔΝΤ θα φύγει μόνο όταν βάλουμε μυαλό"

 1. Κακονάς Άγγελος λέει,

  Υβριστικό σχόλιο κανένα. Την κηδεμονία του την αποφάσισε ο ίδιος ο λαός. Απέναντι στο Καραμανλή στήθηκε ένας σκαιός, αδαής και χλωμός άνθρωπος ο οποίος υποσχέθηκε άλλα πράγματα από αυτά που κάνει. Δασκαλεμένος από τα σκοτεινά κέντρα εξουσίας, την αθέατη κυβέρνηση απαντώτας στην ειλικρίνια του Καραμανλή είπε πως αυτός θα ανεβάσει το βιοτικό επίπεδο του λαού, ενώ ο αντίπαλος του το είχε μειώσει δραματικά.
  Μαζί του είχε ένα πανίσχυρο μηχανισμό παραπληροφόρησης, όλα τα κανάλια, τις εφημερίδες, εκατοντάδες χιλιάδες κατ' επάγγελμα ψέυτες που καταστροφολογούσαν και δυσφήμιζαν τον Καρμανλή και διέδιδαν πως η ελλάδα μ' αυτόν βούλιαζε και έπρεπε να έρθει το ΠΑΣΟΚ.
  Όλοι αυτοί και εμείς μαζί που αγνοούμε την νοηματική γλώσσα της αθέατης πολιτικής είμαστε οι ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος. Πρωθυπουργό είχαμε. Σταθερός, κατανοητός, χωρίς πολλά πάρε δώσε με τους ξένους, χωρίς πολλά-πολλά με τους ηγέτες των άλλων χωρών κουτσά- στραβά θα το ταξίδευε το καράβι και χωρίς την προσφυγή στο ΔΝΤ. Είχε τρόπο που σίγουρα δεν θα μας έριχνε στην υποτέλεια των ξένων.
  Ομως πως να τα πεις αυτά σε ένα λαό που άγεται και φέρεται απ' τους δημαγωγούς;...πως να μιλήσεις σε αποχαυνωμένους τηλεθεατές που ενδίδουν στη λαγνεία των υποσχέσεων;...
  Γιατί αυτό είναι το έγκλημα....η παραπλάνηση και το ψέμμα όλων όσων κατασυκοφάντησαν το Καραμανλή.
  Για το τι έγινε στη χώρα μας δεν μπορεί να ειπωθεί μέσα σε ένα σχόλιο,τα αίτια είναι βαθύτερα και θα πάρει χρόνο για να δωθούν οι σωστές απαντήσεις.
  Φκιάξαμε ένα σωτήρα απ' το πουθενά με τη βοήθεια των ΜΜΕ και τώρα δήθεν δεν κάνει το σωστό, λες και πιστεύαμε πραγματικά ότι μπορούσε να το κάνει και διαψευστήκαμε. Τώρα κυβερνάει με άλλοθι, υπαχθήκαμε στον Μηχανισμό στήριξης γιατί δεν γίνονταν αλλιώς, το επιβάλλει η εθνική ανάγκη και άλλα τέτοια....
  Κάποιος που δεν κάνει για μια δουλιά δεν πρέπει απλά να τη κάνει. Αν συμβεί αυτό και αναλάβει ευθύνες για τις οποίες δεν είναι ικανός κάποιους θα βλάψει. Αυτό γίνεται και τώρα και οι συνέπειες σε βάθος χρόνου θα είναι οδυνηρές.
  Το ΔΝΤ δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα, δανειστές είναι που για να πάρουν τα λέφτα τους πίσω θα επιβάλουν σκληρούς όρους.

  Δημοσιεύτηκε στις 2 Μαΐου 2010 - 8:44 π.μ.

   

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

ΑρχείοFree Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24