Συλλυπητήριο τηλεγράφημα Παπανδρέου στον Πολωνό ομόλογό του


Συλλυπητήριο τηλεγράφημα στον Πολωνό ομόλογό του έστειλε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, μετά την αεροπορική τραγωδία που στοίχισε τη ζωή στον πολωνό πρόεδρο, τη σύζυγό του και μέλη της πολιτικής, οικονομικής και στρατιωτικης ελίτ της χώρας."Κύριε Πρωθυπουργέ, Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε το τραγικό γεγονός της συντριβής του αεροπλάνου που μετέφερε, μεταξύ άλλων, τον Πρόεδρο της Πολωνίας και τη σύζυγο του, στη Ρωσία σήμερα [...]


το πρωί. Αυτές τις δύσκολες στιγμές, η Ελληνική Κυβέρνηση και εγώ προσωπικά, εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στις οικογένειες όλων εκείνων που χάθηκαν και στο Λαό της Πολωνίας. Συμμεριζόμαστε το πένθος σας. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας, είναι κοντά σας".

Τα συλλυπητήριά του προς την Κυβέρνηση και το Λαό της Πολωνίας "για την τραγωδία που την έπληξε, με τον άδικο χαμό του Προέδρου της και πολλών άλλων αξιωματούχων και πολιτών", εξέφρασε σε ανακοίνωσή του και ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς. "Στις δύσκολες αυτές ώρες, όλοι οι Έλληνες συμμετέχουμε στο εθνικό πένθος της φίλης χώρας και συμπαραστεκόμαστε στις οικογένειες των θυμάτων", καταλήγει η ανακοίνωση.

Επιστροφή...0 Σχόλια στο "Συλλυπητήριο τηλεγράφημα Παπανδρέου στον Πολωνό ομόλογό του"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

ΑρχείοFree Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24