Όλα έτοιμα για τον τελικό...

Η μεγάλη μέρα έφτασε σήμερα για Παναθηναϊκό και Άρη αφού σήμερα (20:30, APLHA) κοντράρονται για τον κύπελλο Ελλάδος. Από τη μία οι πράσινοι που θέλουν να κερδίσουν και το κύπελλο για να πανηγυρίσουν το 8 νταμπλ στην ιστορία τους και από την άλλη ο Άρης που θέλει ύστερα από 40 ολόκληρα χρόνια έναν τίτλο. Ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ και θα τον παρακολουθήσουν 23.473 τυχεροί από κάθε ομάδα.
Διαβάστε παρακάτω όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον τελικό...




Ύστερα από κλήρωση που διενεργήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, γηπεδούχος στον τελικό αγώνα Κυπέλλου Hellas Online θα είναι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τάσος Κάκος.

Οι θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 17:30.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να κατευθύνονται στη θύρα που αναγράφει το εισιτήριό τους. Περίπτωση να εισέλθει κάποιος στο γήπεδο από διαφορετική θύρα από αυτή που αναγράφεται στο εισιτήριο, δεν υπάρχει. Αμέσως μετά την είσοδο στο γήπεδο, ο κάτοχος του εισιτηρίου θα πρέπει να κατευθύνεται και να καταλαμβάνει τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό του.

Κατά την προσέλευση των θεατών στο γήπεδο και την είσοδό τους σε αυτό, θα διενεργηθούν έλεγχοι από την Αστυνομία. Απαγορεύεται οι κάτοχοι των εισιτηρίων να έχουν μαζί τους κέρματα, αναπτήρες και μεταλλικά αντικείμενα. Επίσης, δεν θα επιτραπεί η είσοδος πανό με υβριστικό ή ξενόγλωσσο περιεχόμενο.

Για τον τελικό αγώνα Κυπέλλου hellas online ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ. Δικαίωμα εισόδου στο ΟΑΚΑ έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων και των διαπιστεύσεων που έχουν εκδοθεί από την ΕΠΟ.

Οι θύρες του Σταδίου Ο.Α.Κ.Α. θα ανοίξουν 3 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 17:30.

Η πρόσβαση των φιλάθλων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ θα πραγματοποιηθεί από την είσοδο της Λεωφόρου Κύμης και του σταθμού ΗΣΑΠ «ΕΙΡΗΝΗ».

Η πρόσβαση των φιλάθλων του ΑΡΗ, που θα έρθουν μεμονωμένα στο Ο.Α.Κ.Α., θα πραγματοποιηθεί από την είσοδο πεζών Αρτέμιδας, την είσοδο πεζών «ΙΑΣΩ», καθώς και την είσοδο πεζογέφυρας.

Οι φίλαθλοι θα αποχωρήσουν κατά τον ίδιο τρόπο με την άφιξη τους.

Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί έλεγχοι σε 3 ζώνες ασφαλείας, ώστε να αποκλειστεί η είσοδος προσώπων που δεν φέρουν εισιτήριο και να αποτραπεί η μεταφορά απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων στη γηπεδική εγκατάσταση.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ θα καταλάβουν θέσεις στις θύρες 1, 3, 5, τμήμα Α΄ της 7, Τμήμα Β΄ της 31, 33 και 35 του κάτω διαζώματος και τις κερκίδες των θυρών 2, 4, 6, 30 (Τμήματα Β΄ και Γ΄), 32 και 34 του άνω διαζώματος του Σταδίου Ο.Α.Κ.Α..

Οι φίλαθλοι του ΑΡΗ θα καταλάβουν θέσεις στις κερκίδες των θυρών Τμήμα Β΄ της 11, 13, 15, 17, 19 και 21 του κάτω διαζώματος και τις κερκίδες των θυρών 12, 14, 16, 20, 22 και 24 του άνω διαζώματος του Σταδίου Ο.Α.Κ.Α..

Για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας και για την προστασία των φιλάθλων των δύο ομάδων θα παραμείνουν κενές φιλάθλων οι υπόλοιπες κερκίδες.

Δεν θα επιτραπεί η πρόσβαση και η είσοδος στο Στάδιο Ο.Α.Κ.Α. όσων δεν διαθέτουν σφραγισμένο εισιτήριο, πρόσκληση ή διαπίστευση από τη διοργανώτρια Αρχή Ε.Π.Ο. για τον αγώνα.

Εκτός από το εισιτήριο οι φίλαθλοι οφείλουν να επιδεικνύουν κατά την είσοδο τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο συγκρότημα του Ο.Α.Κ.Α. Ι.Χ.Ε. οχημάτων (αυτοκινήτων - μοτοσικλετών). Θα επιτραπεί μόνο η είσοδος των μισθωμένων λεωφορείων για την μετακίνηση των φιλάθλων. Για το λόγο αυτό οι φίλαθλοι θα πρέπει να προσέλθουν έγκαιρα στην αθλητική εγκατάσταση, χρησιμοποιώντας κυρίως τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.


Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Όλα έτοιμα για τον τελικό..."

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24