Θα συζητηθεί οποιαδήποτε πρόταση για το Σκόκο

Αυτό ήταν το πιο σημαντικό που προέκυψε από την συνέντευξη τύπου του νέου προέδρου της ΑΕΚ Σταύρου Αδαμίδη. Οποιαδήποτε πρόταση και να έρθει ακόμα και από Ελληνική ομάδα θα συζητηθεί στο διοικητικό συμβούλιο και θα γνωστοποιηθεί στον κόσμο της ΑΕΚ. Επίσης ο κ. Αδαμίδης ανακοίνωσε περικοπές, εύρεση νέων εσόδων καθώς επίσης πως στο τέλος του Ιουλίου το νέο προπονητικό θα είναι έτοιμο για να μπει η ομάδα.
Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη...


«Χωρίς να θέλω να κατηγορήσω τον προκάτοχό μου, παρέλαβα μια ΠΑΕ σε κατάσταση αποσύνθεσης, μετά το φιάσκο ή καλύτερα τη φαρσοκοοωμωδία Κοζώνη. Στις πρώτες 30 μέρες κάναμε τα αυτονόητα, θέλοντας να τακτοποιήσουμε οικονομικά την ομάδα. Οι παίκτες και οι υπάλληλοι είναι πληρωμένοι. Το ουσιαστικότερο που προσπαθούμε είναι να κάνουμε την ΑΕΚ να επανακτήσει την αξιοπιστία της. Η ΑΕΚ βάλλεται από παντού, από τις άλλες ομάδες, από το σαθρό κατεστημένο και εκ των έσω. Μου ζητήθηκε να αναλάβω και παρά τις αντίθετες συμβουλές των γύρων μου, ανέλαβα. Ο στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση και αγωνιστική ανάταση. Σε αυτή την φάση βρισκόμαστε σε διαδικασία ανασυγκρότησης. Να αποκτήσει αξιοπιστία η ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Στις εξέδρες βρίσκομαι από 5 ετών, ενώ τον Ιανουάριο του 2008 ο κ. Παππάς μου ζήτησε να βοηθήσω τον κ. Θανόπουλο για την εξεύρεση πόρων για το γήπεδο και για τη χρηματοδότηση της ομάδας. Όταν πέρσι το καλοκαίρι εμφανίστηκε το θέμα με τους κύπριους επιχειρηματίες, εγώ είπα στον Θανόπουλο να προσέξει. Μετά ήρθε το θέμα με τον κ. Κοζώνη. Ο κ. Παππάς μου ζήτησε να ψάξουμε το θέμα. Με τον κ. Παππά ψάξαμε τον κ. Κοζώνη και καταλήξαμε πολύ εύκολα στο συμπέρασμα ότι δεν αποτελεί εγγύηση για το μέλλον της ομάδας. Φτάσαμε στις 17 Ιανουαρίου όταν και μου ζητήθηκε να αναλάβω την προεδρία της ΑΕΚ»

Εν συνεχεία ακολούθησαν ερωτήσεις

Για τα χθεσινά έκτροπα στη Λιβαδειά, τις δηλώσεις Κομπότη και το ξύλο σε οπαδούς της ΑΕΚ

«Όσο είμαστε στη διοίκηση, δεν θα αφήσουμε κανέναν να παίξει με την αξιοπιστία. Το πριμ το ανακοινώσαμε για να προστατεύσουμε το κύρος και την αξιοπιστία. Ο κ. Κομπότης κρίνεται από τα λεγόμενά του. Όσο για την αστυνομία, οι ενέργειες είναι κατακριτέες σε ένα κράτος δικαίου. Εμείς δεν είχαμε επίσημη ενημέρωση, μιας και δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις».

Ποιοι είναι οι εσωτερικοί εχθροί

«Υπάρχουν εξωδιοικητικοί παράγοντες που θέλουν κάθε εγχείρημα της ΑΕΚ να αποτύχει. Δεν ξέρω πού αποσκοπούν, δεν θέλω να τους κατονομάσω».

Για το μπάτζετ που θα έχει στην διάθεσή της η ΑΕΚ

«Κοιτάμε ένα έλλειμμα 10 με 11 εκατ. ευρώ για τη νέα σεζόν, συμπεριλαμβανομένου των αλλαγών στο φορολογικό κώδικα. Τρεις οι τρόποι αντιμετώπισης. Πρώτον να αυξήσουμε τα έσοδα, δεν νοείται να μην έχουμε χορηγό φανέλας. Δεύτερον, η μείωση εξόδων και των λειτουργικών, θα υπάρξει συρρίκνωση της ΠΑΕ. Και τρίτον θα υπάρξει μείωση του ρόστερ και κόστος και αριθμός παικτών, το οποίο σημαίνει χαμηλότερη ποιότητα. το υπόλοιπο έλλειμμα θα καλυφθεί από τους μετόχους και υπάρχει σχετική συμφωνία από τον κ. Παππά και τον κ. Νοτιά για να καλυφθεί».

Για το αν ο Μπάγεβιτς θα παραμείνει στον πάγκο της ΑΕΚ, μέχρι το τέλος του συμβολαίου του

«Ο κ. Χατζηχρήστος δεν με επηρεάζει σε τίποτα. Ο κ. Μπάγεβιτς έχει τη στήριξη των μετόχων και εμού προσωπικά. Έχουμε υποχρεώσεις και δεν επιτρέπω σε κανένα να υπονομεύει ούτε την ομάδα ούτε τον προπονητή αυτή τη χρονική στιγμή. Έχουμε πει να κάτσουμε κάτω στο τέλος της σεζόν και να δούμε αν μπορούμε να συνεργαστούμε την επόμενη σεζόν. Στόχος η πρώτη θέση στα πλέι οφ. Οποιαδήποτε άλλη, θα θεωρηθεί αποτυχία. Στηρίζουμε 100% τον προπονητή».

Για τα σενάρια περί Σκόκο και αν θα μπορούσε να πουληθεί σε άλλη ελληνική ομάδα

«Όποια πρόταση έρθει θα συζητηθεί σε επίπεδο Δ.Σ. και θα γνωστοποιηθεί, ακόμα και από ελληνική ομάδα. Δεν θα ξεπουλήσουμε. Δεν υπάρχει καμία πρόταση και καμία ενόχληση από καμία ομάδα για κανέναν ποδοσφαιριστή. 'Ομως ναι, μπορεί να πουληθεί και σε ελληνική ομάδα. Γιατί, όχι.».

Πως και από ποιους γίνεται ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά

«Έχουμε μιλήσει με τον κ. Μπάγεβιτς για το ρόστερ. Είμαστε στα πρώτα στάδια του προγραμματισμού. Πρώτα θα κλείσουμε τα εσωτερικά μέτωπα με τις ανανεώσεις. Μέτα στην εβδομάδα θα κατατεθεί συγκεκριμένη οικονομική πρόταση. Γκρέταρσον θα έχει την εποπτεία του σκάουτινγκ, θα εποπτεύει και τις Ακαδημίες, θα υπάρξουν βελτιώσεις και αλλαγές. Ο προπονητής αποφασίζει για τις ανάγκες της ομάδας, ζητά συγκεκριμένους προπονητές με χαρακτηριστικά, ο κ. Γκρέταρσον βρίσκει τις λύσεις και στη συνέχεια μετά από συζητήσεις θα ληφθεί απόφαση».

Ποιες είναι οι σχέσεις του με τον Γιώργο Κιντή

«Ήταν, είναι και θα παραμείνει φίλος μου. Είναι στον Πανιώνιο, εγώ στην ΑΕΚ, έχουμε διαφορετικά συμφέροντα. Μπορούμε να μιλάμε για την ΑΕΚ και να λέμε τις απόψεις μας. Ο Κιντής είναι ΑΕΚτζης, αλλά η επιλογή του κ. Γκρέταρσον ήταν δική μου».

Ποιες είναι οι σχέσεις Παππά-Νοτιά

«Οι σχέσεις Νοτιά-Παππά είναι άψογες όπως και οι δικές μου μαζί τους. Είμαστε σε συνεχή συνεργασία. Είμαστε πολύ τυχεροί να έχουμε δύο σημαντικούς επιχειρηματίες.

Για το θέμα του προπονητικού

Το προπονητικό είναι έργο πνοής, το μόνο υποδομής τα τελευταία 30 χρόνια. Δυσκολεύουμε να καταλάβω τη συνεχή καχυποψία για το εγχείρημα αυτό. Η σύμβαση θα παρουσιαστεί στις 23 του μηνός στη Γ.Σ. δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Για τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν για πιθανή εμπλοκή του Μελισσανίδη στην ΑΕΚ

Τον κ. Μελισσανίδη δεν το ξέρω καλά, έχουμε μιλήσει μία φορά σε φιλικό τόνο. Είναι μεγάλος ΑΕΚτζής, πονάει και ενδιαφέρεται για την ομάδα. Από όσο γνωρίζω, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν θέλει να εμπλακεί στα διοικητικά. Ξέρω ότι και ο ίδιος θέλει το όνομά του να μην εμπλέκεται στα πρωτοσέλιδα. Αν και όταν αποφασίζει, εδώ είμαστε να τον καλωσορίσουμε και να τον στηρίξουμε όπως μπορούμε και με κάθε τρόπο».

Για το αν υπάρχει πιθανότητα να ενεργοποιηθούν ξανά οι μέτοχοι

«Πολλοί ξεκίνησαν το 2004 με καλή χειρονομία 200.000 ευρώ, που τώρα έγινε επένδυση άνω των 40 εκατ. ευρώ. το μεγάλο βάρος επωμίζονται οι κ.κ. Νοτιάς και Παππάς. Ο κ. Γκούμας έχει αποσυρθεί, έχοντας προσφέρει τα μέγιστα. Οι υπόλοιποι, ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του. Τώρα έχουν απομείνει δύο και στηρίζουν ενεργά την επένδυσή τους».

Για το αν υπάρχει συγκεκριμένο μεταγραφικό μπάτζετ και για ονόματα που ακούγονται

«Δεν θέλω να μπω σε ονοματολογία. Σε κανέναν παίκτη δεν έχει γίνει καμία πρόταση. Με τον Νίκο Λυμπερόπουλο είχαμε μια συνάντηση στη Φρανκφούρτη προ 2 εβδομάδων. Για μένα είναι ο φυσικός αρχηγός της ΑΕΚ και θα ήθελα να επιστρέψει και να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Το μπάτζετ δεν έχει καθοριστεί, θα φανεί στο τέλος της σεζόν με βάση τα οικονομικά δεδομένα της ΑΕΚ και τις συνθήκες».

Για το αν η πρώτη θέση στα πλέι οφ, κρίνει και την παραμονή Μπάγεβιτς

«Μόνο η πρώτη θέση θα είναι επιτυχία. Θεωρώ αποτυχία που μιλάμε για την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Θα μιλήσουμε μαζί με τον κ. Μπάγεβιτς στο τέλος της σεζόν. Είναι προπονητής μας, τον στηρίζουμε όλοι 100% και θέλω να το πείτε σε όλους αυτό».

Πως μπορεί να γίνει η ΑΕΚ ανταγωνιστική

«Τα οικονομικά δεδομένα είναι συγκεκριμένα. Αυτοί είμαστε, αυτοί έχουμε απομείνει. Το ότι θα μειωθεί το μπάτζετ δεν σημαίνει μείωση ανταγωνιστικότητας. Έχουμε 35 παίκτες στο ρόστερ, το να μειωθεί δε σημαίνει ότι δεν θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Όσο για το κατεστημένο, θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις να προασπίσουμε τα συμφέροντά μας με συγκεκριμένες τοποθετήσεις και συμμετοχές στα όργανα».

Για το δάνειο με την Morgan Stanley και τις διαπραγματεύσεις

«Η ΑΕΚ χρωστά 6,6 εκατ. στην Μόργκαν Στάνλει, από τα οποία τα 600.000 είναι τόκοι. Είμαστε σε διαπραγμάτευση, θα λυθεί το θέμα τις επόμενες μέρες».

Για το αν έχει την εν λευκώ διαχείριση της ομάδας

«Ναι, όλες τις αποφάσεις τις λαμβάνω εγώ σε συνεργασία με το Δ.Σ. Στρατηγική χαράσσω μόνο εγώ και το Δ.Σ. Ο κ. Παππάς είναι μέτοχος και ενημερώνεται. Δεν έχουμε διαφωνήσει σε τίποτα με τον κ. Παππά αι Νοτιά. Αν προκύψει, θα συζητηθεί».

Για το αν γνωρίζει ότι ο Πέτρος Παππάς, έχει διαμηνύσει ότι θα υπάρχει μηδενικό μπάτζετ το καλοκαίρι

«Στην προηγούμενη ερώτηση για τα οικονομικά είπα για έλειμμα 10-11 εκατ. Το μπάτζετ διαμορφώνεται από τις επιτυχίες που θα έχουμε αγωνιστικά, αλλά και από τ δεδομένα. Θα υπάρξει μείωδη του ρόστερ και του μπάτζετ».

Για την εμπλοκή του Κοζώνη στην ΚΑΕ και την απαξίωση προς το πρόσωπο του

«Δεν απαξίωσα. Είπα για φιάσκο στις διαπραγματεύσεις. Είπα όταν έγινε ο έλεγχος ότι δεν ήταν η ενδεδειγμένη λύση για το ιδιοκτησιακό της ΑΕΚ. Μακάρι να διαψευσθώ. Δεν αφήνω αιχμές για προηγούμενους, απλά μιλώ για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το θέμα και η τότε διοίκηση και ο κ. Κοζώνης».

Για το αν θα δοθεί στη δημοσιότητα το τριμερές συμφωνητικό που ήταν απαραίτητο για να αναλάβει εκείνος

«Όχι, είναι απόρρητο, αφορά εμένα, τον κ. Παππά και τον κ. Νοτιά».

Για τους λόγους που δεν έχει γίνει ακόμα διαχειριστικός έλεγχος

«Έχουμε καθυστερήσει το διαχειριστικό έλεγχο. Στις 8 Απριλίου πήραμε προσφορά από την BDO για έλεγχο από 2004 ως σήμερα. Θα χρειαστούν ορισμένοι μήνες και τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά».

Για το χρέος της ΠΑΕ προς Empire, εφορία, ληξιπρόθεσμα ή μη χρέη

«Η Empire χρωστά 7,5 εκατ. στην Puma, υπάρχει απόθεμα 4,7 εκατ. Συνολικά χρωστά 1,8 εκατ. ευρώ. είμαστε σε επαφές μα την Puma, αν και έχουμε και άλλες επιλογές. Για την Εφορία, τα χρέη στο Δημόσιο είναι 11 εκατ. ευρώ. Υπάρχουν και επίδικες υποθέσεις για φόρους 22,8 της δεκαετίας 90. Αν τελεσιδικήσουν, θα μπουν στο άρθρο 44 και θα μείνει 1,1 εκατ. ευρώ. Άρα, θα μιλάμε για χρέη 12,1 εκατ. ευρώ».

Για το γήπεδο

«Είναι τεράστιο θέμα. Θα εξαντλήσουμε την περίπτωση της Νέας Φιλαδέλφειας. Αν όχι, θα κοιτάξουμε εναλλακτικές λύσεις, τις οποίες δεν έχουμε εξετάσει μέχρι στιγμής».

Για το προπονητικό

«Οι διαβεβαιώσεις που έχω πάρει είναι ότι τέλη Ιουλίου θα είναι έτοιμο για να μπει η ομάδα για προετοιμασία».

Για το ποιος θα βάλει τα λεφτά το καλοκαίρι και αν το μπάτζετ θα είναι το ίδιο με αυτό του Πανιωνίου

«Η ΑΕΚ δεν είναι Πανιώνιος. Είπα πια είναι η σχέση μου με τον κ. Κιντή. Έχουμε το έλλειμμα 10-11 εκατ. ευρώ και θα καλυφθεί με αύξηση εσόδων, μείωση εξόδων και συμμετοχή από τους μετόχους».

Για το αν ισχύουν τα όσα είχαν γραφτεί πως ο ίδιος, μαζί με τους Καπετανάκη και Στραγάλη, θα έβαζαν το καλοκαίρι 5 εκ ευρώ ως επένδυση

«Ο κ. Στραγάλης είναι εκτός ΑΕΚ. Εγώ με τον κ. Καπετανάκη θα βάλουμε 500.000 για να καλύψουμε κάποιες ανάγκες».

Γιατί θα έπρεπε να είναι αισιόδοξος για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ, μετά από τα όσα λέει

«Η ΑΕΚ έχει τεράστιο πρόβλημα. Εχουν μπει 40 εκατ. ευρώ την τελευταία 5ετία. Αν ήμουν απαισιόδοξος δεν θα μπορούσα να πετύχω. Η ΑΕΚ θα γίνει ανταγωνιστική με προσεκτικές και ποιοτικές κινήσεις στο ρόστερ και με μείωση εξόδων. Τα κουκιά είναι μετρημένα, θα κάνουμε τα αυτονόητα. Δεν μπορούμε να μιλάμε για εκατομμύρια. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν βάλει κοντά στα 7 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ από τον Δεκέμβριο του 2009 και είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν να χρηματοδοτούν και θα το κάνουν».

Για το αν υπάρχει γραπτή δέσμευση από τους μετόχους ότι θα βάλουν χρήματα, γιατί το ίδιο είχε υποσχεθεί και πέρυσι ο κ. Νοτιάς και δεν έγινε

«Ο κ. νοτιάς από το Δεκέμβριο ως σήμερα έχει βάλει 1,8 και ως το τέλος του μήνα θα βάλει άλλο 1 εκατ. Τηρεί τις δεσμεύσεις. Δεν υπάρχει καμία γραπτή δέσμευση του κ. Νοτιά με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Ότι έχει πει το έχει κάνει»

Για τη συνάντηση Μελισσανίδη-Παππά, ποιος την προκάλεσε και τι ειπώθηκε

«Στην συνάντηση του κ.Μελισσανίδη και του κ. Παππά δεν ξέρω τι ακριβώς λέχθηκε. Από τα λίγα που ξέρω, ο κ. Μελισσανίδης είπε ότι αυτή τη χρονική στιγμή δεν ενδιαφέρεται να εμπλακεί».

Για τις εναπομείναντες διαπραγματεύσεις στο συμφωνητικό του προπονητικού

«Το προπονητικό, έχω λάβει διαβεβαιώσεις από τη ΜΕΣΟΓΑΙΑ, δεν ελέγχω εγώ το έργο. Το έργο και η έκταση της ανήκει, η διαπραγμάτευση είναι για καλύτερους δυνατούς όρους. Υπάρχει συμφωνία σε όλους τους βασικούς όρους, μιλάμε για τις λεπτομέρειες».

Για την επιλογή του Γκρέταρσον

«Είναι ένας άνθρωπος που έχει αγωνιστεί στο εξωτερικό, έχει παραστάσεις από πρωταθλήματα της Βόρειας Ευρώπης, έχει μία άλλη κουλτούρα και πιστεύω ότι αυτό θα βοηθήσει την δεδομένη στιγμή την ΑΕΚ»

Για τις δηλώσεις του Μαϊστόροβιτς ότι η ΑΕΚ πρέπει να τιμήσει τα συμβόλαια των παικτών και ότι δεν δέχεται μείωση, για την αναμονή του Μπλάνκο για αύξηση αποδοχών του και για τη σχεδιαζόμενη πρόταση στον Σκόκο με αύξηση, για την προσδοκία αύξησης εσόδων από τα εισιτήρια και για τους χορηγούς:

«Δεν θα ζητηθεί μείωση σε υπάρχοντα συμβολαίων παικτών. Θα υπάρξουν πωλήσεις παικτών, αυτό είναι βέβαιο, άρα θ α καλυφθεί έτσι η μείωση εξόδων. Επίσης, δεν μπορώ να πιστέψω ότι από 1,8 εκατ που πήραμε από χορηγό φανέλας, πήγαμε στο μηδέν. Όσο για τους παίκτες, οι προτάσεις ανανέωσης που θα γίνουν θα είναι προσαρμοσμένες στα συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα της εποχής».

Για τις πληροφορίες που υπάρχουν από την Ερασιτεχνική για την ύπαρξη πρότασης για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και αν αυτό αποτέλεσε δέλεαρ στον κ. Παππά για να συνεχίσει την επένδυσή του

«Καμία μα καμία σχέση δεν υπάρχει. Ο κ. Παππάς είναι ΑΕΚτζής, υποστηρίζει την ΑΕΚ. Τα λεφτά που έχει βάλει δεν τα βλέπει ως επένδυση γιατί μπορεί να τα χάσει. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με την ανέγερση του γηπέδου γιατί έχουμε πολύ πιο άμεσα προβλήματα. Είναι όμως κάτι οπυ θα το δούμε προσεκτικά στους επόμενους μήνες. Ενδιαφερόμαστε πάρα πολύ για να γίνει γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εγώ δεν έχω δει τίποτα».

Για το τι έφταιξε για το οικονομικό πρόβλημα

«Δεν θέλω να αναλάβω την ευθύνη για τις πράξεις των προκατόχων μου. Πιστεύω ότι έγινε κακοδιαχείριση σε μεγάλο βαθμό. Όχι μεν εσκεμμένα, αλλά έγινε. Δεν νοείται ομάδα στην οποία έχουν μπει 40 εκ. ευρώ από τους μετόχους, χωρίς τα έσοδα, και να είναι έτσι τώρα».

Για το αν ευθύνεται η περίοδος Νικολαϊδη ή Θανόπουλου για τα οικονομικά

«Ήταν ένα γενικό φαινόμενο. Δεν έγινε εσκεμμένα, αλλά πολλοί νόμιζαν ότι υπήρχε πηγάδι με λεφτά από το οποίο θα μπορούσαν να παίρνουν. Ήταν γενικό φαινόμενο στη διάρκεια και των 5 ετών, δεν ξέρω αν έγινε περισσότερο από τη διοίκηση Νικολαϊδη ή Θανόπουλου».

Για το αν θα φύγει η ΑΕΚ από ΟΑΚΑ

«Όχι, θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ. Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος. Ο κόσμος είναι κουρασμένος από τις πολλές υποσχέσεις. Θέλω να φανώ συνεπής. Θέλω να απευθυνθώ στον κόσμο, του ζητώ να πιστέψει και να στηρίξει την προσπάθειά μας. Θα είμαστε υπόλογοι, συνεπείς και θα μιλάμε στον κόσμο με ευθύτητα και ειλικρίνεια. Λάθη θα γίνουν, αλλά οι αποφάσεις θα ληφθούν με γνώμονα το καλό της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι κάτι το ξεχωριστό, θέλω να την ξαναδώ να μεγαλουργεί. Μπορούμε να το καταφέρουμε, αλλά χωρίς τη στήριξη του κόσμου δεν μπορεί να γίνει τίποτα».

Για τα εισιτήρια διαρκείας

«Είμαστε σε στάδιο μελέτης της καμπάνιας για τα διαρκείας. Δεν θα αυξηθούν οι τιμές τους, αυτό είναι βέβαιο».

Για το αν μπορεί να υπάρξει αισιοδοξία και για το ότι δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο ως βελτίωση για τη νέα σεζόν

«Είμαστε αισιόδοξοι. Τα οικονομικά είναι πάρα πολύ περιορισμένα. Όμως υπάρχουν δύο άνθρωποι που θα στηρίξουν και πρέπει εμείς να στηρίξουμε τα πράγματα. Θα υπάρξουν πολύ δύσκολες αποφάσεις. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να επαναδιαπραγματευθούμε συμβόλαια με παίκτες. Έχουμε ένα πλάνο και έχουμε λάβει υπόψιν μας την ενδεχόμενη αλλαγή φορολόγησης, που θα επιβαρύνει ένα 20% καθώς οι ΠΑΕ πληρώνουν τη φορολογία. Υπάρχουν σκέψεις για το πώς θα τα αντιμετωπίσουμε. Γίνονται προσπάθειες για την αύξηση εσόδων. Αν δεν βρούμε νέους πόρους και επενδυτές, θα πρέπει οι μέτοχοι να καλύψουν τη διαφορά και να μειώσουμε περισσότερο τα έξοδα».


Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Θα συζητηθεί οποιαδήποτε πρόταση για το Σκόκο"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24