Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Σταμάτη Μαλέλη (video)


Ο Σταμάτης Μαλέλης, διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του STAR, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» για το νέο του βιβλίο «Στιγμές Ζωής», στο οποίο περιγράφει την πορεία του στο κοντρόλ της τηλεόρασης, για το μέλλον της τηλεόρασης.«Κάποιοι άνθρωποι και κάποιοι παρουσιαστές δεν πατάνε γερά στα πόδια τους. Κάποτε έρχεται το τέλος της λάμψης και ο κάθε άνθρωπος πρέπει να προετοιμάζεται για αυτό το τέλος. Ούτε αιώνιοι είμαστε, ούτε παντοτινοί στην δουλειά μας», λέει αναφερόμενος [...]
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



σε ένα από τα κεφάλαια του βιβλίου του που αναφέρεται στην ματαιοδοξία.



«Δεν πρέπει να υποτιμούμε κανένα είδος ρεπορτάζ. Όλα τα ρεπορτάζ είναι πολύ δυνατά και όλα πρέπει να τα κάνουν καλά οι ρεπόρτερ. Έχουμε μπει στην εποχή, και αυτό δεν αφορά μόνο την τηλεόραση, αλλά γενικότερα, που τα πάντα γίνονται με ένα ψυχαγωγικό τρόπο. Έχει αρχίσει να περνάει η εποχή της μιζέριας. Ο άνθρωπος θέλει να αρχίσει να περνάει καλύτερα. Αυτό σημαίνει και ένας συγκερασμός της ενημέρωσης με στοιχεία πιο ψυχαγωγικά. Κάποιες συντηρητικές δυνάμεις και είναι βέβαιο αυτό θα προσπαθήσουν να το δουν λίγο διαφορετικά και θα προσπαθήσουν να κάνουν μια κριτική. Είναι η κριτική του άσπρο μαύρο, ή όλα ή τίποτα, της σοβαροφάνειας, του δήθεν, είναι η κατρακύλα της ελληνικής κοινωνίας», εξηγεί.




Ο κ. Σ. Μαλέλης σχολίασε και την απόφαση στελεχών καναλιών να εμφανίζονται στην τηλεόραση, όπως για παράδειγμα τον κ. Λάτσιο, που βγήκε στο reality χορού.



«Η τηλεόραση ασχολείται με την τηλεόραση. Κάτι που εμείς εδώ στο STAR έχουμε αρχίσει να το αλλάζουμε. Από θέση αρχής καταρχήν είμαι αντίθετος να κάνουν διευθυντικά στελέχη τηλεόραση, όπως και κάποιοι παρουσιαστές να έχουν διευθυντικές θέσεις. Είναι δύο τελείως ξεκάθαρα πράγματα και ο καθένας πρέπει να ακολουθεί αυτό που ξέρει. Πιστεύω πάρα πολύ στην εξειδίκευση. Κάποια λαμπερά πρόσωπα και κατ εξαίρεση μπορούν να κάνουν και άλλα πράγματα και οφείλουν να το κάνουν. Δεν μου άρεσε που ένας διευθυντής προγράμματος βγαίνει να κάνει τον κριτή σε ένα reality ή μια διευθύντρια δημοσίων σχέσεων το αντίστοιχο», λέει με απόλυτη ειλικρίνεια, ενώ θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο ο κ. Λάτσιος εξαργυρώνει το διαζύγιο του, καθώς είναι ένα «hot πρόσωπο», όπως χαρακτηριστικά είπε.
Όσον αφορά την οικονομική κρίση ο κ. Μαλέλης είπε: «Είμαστε τα πρώτα θύματα της κρίσης. Είναι στο χέρι μας όμως να μην κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα αυτού που προσφέρουμε».
Ποια θεωρεί λαμπερά πρόσωπα; «Πήγαν πολύ καλά οι Ράδιο Αρβύλα αν και εμένα δεν με εντυπωσιάζουν. Ένα άτομο που θα θέλαμε να εντάξουμε στο STAR είναι ο Θέμος Αναστασιάδης».


Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Σταμάτη Μαλέλη (video)"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24