Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ούτε είχε σχέδιο (video)

Αιχμηρή ήταν η απάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά για την προσφυγή της χώρας μας στο μηχανισμό στήριξης. Ο κ.Σαμαράς τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ούτε είχε ποτέ σχέδιο για τη χώρα και την έξοδό της από την κρίση. Ο Γ. Παπανδρέου έχασε πολύτιμο χρόνο με τις δηλώσεις που έκανε προσπαθώντας αποκλειστικά να πλήξει τη Νέα Δημοκρατία.
Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωσή του...

Συνέβη τελικά εκείνο που δεν έπρεπε:

Αιφνιδιασμένος και χωρίς κανένα Σχέδιο για το αύριο, ο κ. Παπανδρέου προσπάθησε να μεταθέσει σε άλλους τις δικές του ευθύνες και δεν αναφέρθηκε ούτε μια φορά στο προσωπικό του “κατόρθωμα”, που λέγεται οικονομική εξάρτηση του τόπου μας από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Ούτε κατάλαβε γιατί οι αγορές “δεν ανταποκρίθηκαν” όλο το τελευταίο τετράμηνο: γιατί είχαν, απλούστατα, χάσει την εμπιστοσύνη τους προς την Κυβέρνησή του, τις αντιφατικές επιλογές της, την παροιμιώδη διγλωσσία της και τις απίστευτες καθυστερήσεις της.

Το χειρότερο: ο κ. Παπανδρέου χρωμάτισε το μέλλον μας απολύτως απαισιόδοξα, μιλώντας για νέες “Οδύσσειες”, που ένας Θεός ξέρει πόσο καιρό ο ίδιος προβλέπει να κρατήσουν.

Όμως, ας γνωρίζει ο Ελληνικός λαός, ότι, όπως έγκαιρα προτείναμε άλλο μίγμα οικονομικής πολιτικής για την κρίση, έτσι και τώρα, θα προωθήσουμε λύσεις και πολιτικές που θα βγάλουν μιαν ώρα αρχύτερα την Ελλάδα από τον ασφυκτικό έλεγχο του Δ.Ν.Τ.

Η Ελλάδα έχει και τα μέσα και τους πόρους και τους ανθρώπους, να βγει από την κρίση με τις δικές της δυνάμεις. Και να ανακτήσει την εμπιστοσύνη, όχι μόνο των ξένων αγορών, αλλά και των ίδιων των πολιτών της στο μέλλον της.

Το ΠΑΣΟΚ δεν είχε Σχέδιο εξ αρχής.

Ούτε στη συνέχεια απέκτησε.

Ούτε τώρα έχει.

Το μόνο που ενδιαφέρει το ΠΑΣΟΚ είναι να πλήξει τη ΝΔ.

Θυμίζω ότι εγώ είχα το θάρρος να μιλήσω εξ αρχής για τις δικές μας ευθύνες, από τις δικές μας πολιτικές. Που, πράγματι, δεν θεράπευσαν την κρίση του ελλείμματος…

Αλλά η κρίση δανεισμού είναι αποκλειστικό “κατόρθωμα” του ΠΑΣΟΚ…

Όμως, το ΠΑΣΟΚ είναι πια το μικρότερο από τα προβλήματά μας.

Το πιο σημαντικό είναι να βγούμε από την κρίση με τις δικές μας δυνάμεις μιαν ώρα αρχύτερα.

Το μπορούμε και θα τα καταφέρουμε…
Επιστροφή...0 Σχόλια στο "Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ούτε είχε σχέδιο (video)"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

ΑρχείοFree Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24