Πρόταση Καρατζαφέρη για κοινό μέτωπο με ΝΔ

Κοινό μέτωπο με τη ΝΔ για να αποφευχθεί ενδεχόμενη μακροχρόνια «εγκατάσταση» του ΠΑΣΟΚ στο τιμόνι της χώρας, προτείνει εκ νέου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, σε συνέντευξή του στη Νίκη, προσφέροντας παράλληλα, στήριξη στη Ντόρα Μπακογιάννη. Δηλώνει ότι «ο κ. Σαμαράς πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι ιδιοκτήτης της παράταξης», «οι "καισαρισμοί" δεν ωφελούν κανέναν και ιδιαίτερα τον ίδιο» και ότι «ο χώρος δεν αντέχει μια διάσπαση». Καλεί τον πρόεδρο... και τα στελέχη της ΝΔ να δεχθούν «να καθίσουμε να συζητήσουμε για το μέλλον της παράταξης, χωρίς να αμφισβητείται ο ρόλος του καθενός μέσα από αυτή τη συζήτηση» και να «δούμε πώς θα αποκτήσει ισχύ η παράταξη για να μην παραδώσουμε για πολλά χρόνια την εξουσία στο ΠΑΣΟΚ».

Για την κ. Μπακογιάννη, ο κ. Καρατζαφέρης δηλώνει ότι «μπορεί να προσφέρει στην παράταξη και στον τόπο και δεν γίνεται να μπει στο χρονοντούλαπο». «Δεν υπάρχει η πολυτέλεια να απομακρύνονται από το τραπέζι των αποφάσεων στελέχη του βεληνεκούς της κ. Μπακογιάννη», λέει.

Αναφερόμενος και στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, ο αρχηγός του ΛΑΟΣ εκτιμά ότι στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος «ίσως υπάρχει ρήγμα μεγαλύτερο από αυτό της ΝΔ» και πως κάποιοι «δεν θα συγχωρήσουν εύκολα στον κ. Παπανδρέου την αλλαγή νοοτροπίας του κόμματος, το οποίο κατηγορούν ότι ούτε σοσιαλιστικό, ούτε κοινωνικά ευαίσθητο, είναι».



nooz.gr
Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Πρόταση Καρατζαφέρη για κοινό μέτωπο με ΝΔ"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24