Στήθος...για τρομοκράτες!


Μέχρι σήμερα το body hacking ήταν για κάποιους περίεργους που ήθελαν να δοκιμάσουν RFID implants ή περίεργα σκουλαρίκια, για να μείνω μόνο στις κοινωνικά αποδεκτές εκφάνσεις δημιουργικότητας της ανθρώπινης φύσης. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται και οι επεμβάσεις στήθους κοσμητικού χαρακτήρα που δυστυχώς το 2010 γίνονται όπλο στα χέρια των τρομοκρατών. Αντί για το υλικό που περιέχει το εμφύτευμα[...]

κάποιοι θεώρησαν ότι είναι καλό να χρησιμοποιήσουν την εκρηκτική ύλη PETN στην γυναίκες. Γιατί αν νομίζατε ότι οι τρομοκράτες καμικάζι μένουν εκτός παιχνιδιού, κάνατε λάθος. Σε αυτούς, η τρομοκρατική χειρουργική τοποθετεί εμφυτεύματα με την ίδια εκρηκτική ύλη στους γλουτούς. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό και μάλλον αποτελεί εξέλιξη της τεχνικές των εμπόρων ναρκωτικών που χρησιμοποιούν ανθρώπους που καταπίνουν κιλά ναρκωτικών, αλλάζουν ήπειρο και χρησιμοποιούν την τουαλέτα για να ολοκληρώσουν το deal.
Μόνο που σε αυτή την περίπτωση το στομάχι δεν μπορεί να εκραγεί όπως το στήθος ή τα οπίσθια ενός τρομοκράτη επιβάτη αεροπλάνου, που με την ποσότητα των εκρηκτικών που κουβαλάει μπορεί να ανοίξει μεγάλη τρύπα στο σώμα του αεροσκάφους.Η πιο πρακτική λύσει είναι ο σωματικώς έλεγχος στην περιπτώσει μας χούφτωμα.Ωστόσο η τεχνολογία προσπαθεί να δώσει λύσεις με σαρωτές σώματος αλλά και εκεί μπλέκονται η πολιτική και η προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων μαζί με τις όποιες αποτυχίες των scanners. Αυτό που μένει στο τέλος της ημέρας και μέχρι να βρεθεί αποτελεσματικός τρόπος για την καταπολέμηση του φαινομένου των εκρηκτικών εμφυτευμάτων, είναι ταλαιπωρία και περισσότεροι έλεγχοι για όλους εμάς.



0 Σχόλια στο "Στήθος...για τρομοκράτες!"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24