Windows Live Messenger, Πρώτη γεύση από τη νέα αναμενόμενη έκδοση

Πρίν λίγο έπεσε στα χέρια μου, η beta έκδοση (15.2.2583.119) του νέου Windows Live Messenger. Οι αλλαγές είναι ιδιαίτερα εμφανείς τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά. Αρχικά, αντί για τη μία και μοναδική κεντρική σελίδα που βλέπουμε όταν κάνουμε sign in τώρα έχουμε την δυνατότητα δύο διαφορετικών σελίδων. Εδώ το κύριο μέρος καταλαμβάνει η λίστα με τους φίλους μας τους οποίους μπορούμε να κατατάξουμε ταυτόχρονα και ως προς το αν είναι συνδεδεμένοι η όχι και κατά ομάδες όπως «Οικογένεια».[...]




Στην δεξιά μικρή σελίδα υπάρχουν διάφορα νέα από τους φίλους μας, όπως τα προσωπικά τους μηνύματα και το αν έχουν αλλάξει την εικόνα τους.




Η δεύτερη δυνατότητα κεντρικής σελίδας είναι αυτή
Εδώ ισχύει το αντίστροφο. Δηλαδή στο αριστερό και κύριο μέρος της σελίδας υπάρχουν διάφορα (και πιο πολλά λόγω χώρου) νέα των φίλων μας και δεξιά η λίστα των φίλων μας πάντα καταταγμένη με τον προηγούμενο τρόπο.



Ας μπούμε τώρα στα ενδότερα…



Ένα κύριο «ατού» της καινούρια έκδοσης του WLM είναι το παράθυρο συνομιλίας όπου είναι ενιαίο για όλους τους χρήστες με τους οποίους μιλάμε. Ο κάθε χρήστης έχει τη δικιά του καρτέλα (σαν έναν browser) και έτσι διευκολύνεται πολύ η συνομιλία με πολλά άτομα ταυτόχρονα!







Ένα επίσης πολύ σημαντικό πλεονέκτημα του καινούριου messenger είναι η δυνατότητα προσθήκης λογαριασμού από sites κοινωνικής δικτυώσεως όπως για παράδειγμα το Facebook. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, στην λίστα με τα νέα των φίλων μας, να υπάρχουν και τα νέα από τις ιστοσελίδες που έχουμε προσθέσει.









Μια άλλη καινούρια λειτουργία του προγράμματος είναι η προσθήκη εμβλήματος στο προφίλ του Windows Live.



Άλλα καινούρια χαρακτηριστικά είναι:




Φρεσκαρισμένα emoticons και winks










Περισσότερα scenes και σε wide αλλά και σε κανονική μορφή:














Περιμένουμε με ανυπομονησία την επίσημη ανακοίνωση από τη Microsoft για την δημοσίευση της καινούριας έκδοσης, η οποία ελπίζουμε να μην αργήσει πολύ!






















Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Windows Live Messenger, Πρώτη γεύση από τη νέα αναμενόμενη έκδοση"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24