Οι ταινίες της εβδομάδας(video)


Ο κατάσκοπος της διπλανής πόρτας
Ο καλοκάγαθος πωλητής Μπομπ Χο είναι στην πραγματικότητα πράκτορας της CIA, ο οποίος αποσύρεται για να παντρευτεί την όμορφη γειτόνισσά του. Πριν απ' αυτό, όμως, πρέπει να κάνει τα τρία παιδιά της να τον συμπαθήσουν και ν' αντιμετωπίσει παράλληλα ένα Ρώσο τρομοκράτη.
Δείτε τα trailer όλων των ταινιών...





Παραδεισένια οστά
Ένα δεκατετράχρονο κορίτσι δολοφονείται και από τον Παράδεισο πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην επιθυμία της να τιμωρηθεί ο δολοφόνος και στο να δει την οικογένειά της να προχωρά επουλώνοντας τις πληγές της.





Art therapy
Μια ομάδα νεαρών Αθηναίων αναζητά διέξοδο μέσα από τη μουσική, την ηθοποιία, τα εικαστικά...








The hurt locker
Η καθημερινότητα, μέσα κι έξω από το "πεδίο της μάχης", μιας ομάδας εξουδετέρωσης βομβών του αμερικανικού στρατού στο Ιράκ.






Δίψα
Ένας παπάς μολύνεται κατά τη διάρκεια ενός πειράματος μ' έναν επικίνδυνο ιό και πεθαίνει. Επανέρχεται όμως στη ζωή ως βαμπίρ κι ενώ προσπαθεί με κάθε τρόπο να κατευνάσει την επιθυμία του για ανθρώπινο αίμα, ερωτεύεται μια νέα, παντρεμένη γυναίκα.





Να με θυμάσαι
Ο Τάιλερ έχει καταθλιπτικές τάσεις και είναι επιρρεπής στην παραβατικότητα. Όλα αυτά μέχρι να γνωρίσει την 'Αλι, μια συμφοιτήτριά του, η οποία όμως κρύβει τα δικά της μυστικά. Οι απώλειες αγαπημένων προσώπων θα δέσουν ακόμη περισσότερο τους δύο έφηβους πρωταγωνιστές, οι οποίοι όμως αδυνατούν να διαχειριστούν τις ανοιχτές πληγές του παρελθόντος.




Λουλούδι της ερήμου
Η 12χρονη Γουόρις, για να μην παντρευτεί έναν 70χρονο, το σκάει από ένα χωριό της Σομαλίας για τη Μογκαντίσου και από κει για το Λονδίνο. Δουλεύοντας έγκλειστη στην πρεσβεία για χρόνια και χωρίς να μιλάει αγγλικά, βρίσκεται στους δρόμους όταν ξεσπά εμφύλιος στην πατρίδα της.


athinorama.gr
Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Οι ταινίες της εβδομάδας(video)"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24