Ο Παπανδρέου δεν ήταν αυτός που έταζε;

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
Θα μας ρουφήξουνε το αίμα έλεος πια. Τι νομίζουνε; Ότι βρίσκουμε στο δρόμο τα χρήματα που μας ζητάνε καθημερινά; Αυτοί μια χαρά κάνουν τη ζωή τους χλιδάτη. Ο Παπανδρέου ήταν αυτός που έταζε λαγούς και πετραχήλια προ εκλογών; Που είναι όλα αυτά; Στη τσέπη τη δική τους; Σε άλλο κόσμο ζει ο Παπανδρέου;...

Δεν έχει συναίσθηση της κατάστασης; Από πού θα βρούμε τόσα λεφτά; Γιατί αρνείται την εξεταστική από το 1981; Μήπως γιατί οι βίλες που έχουν όλοι στο ΠΑΣΟΚ είναι τα λεφτά που μας φάγανε την 20ετία που ήταν κυβέρνηση; Αυτοί έχουν μέχρι και τα τρισέγγονά τους να ζήσουν.

Είναι λίγη από την αγανάκτηση που δικαιολογημένα εκφράζει ο αναγνώστης μας. Το δικό μας σχόλιο είναι πως αν αυτά τα έλεγε η Νέα Δημοκρατία θα ήταν τώρα κυβέρνηση. Αλλά μάλλον έχουν επιλέξει τον δρόμο απάθειας...


Επιστροφή...



1 Σχόλιο στο "Ο Παπανδρέου δεν ήταν αυτός που έταζε;"

  1. Ανώνυμος λέει,

    Η αγανάκτηση μου ειναι μεγαλη γιατι ο Παπανδρέου μας κοροιδευει κατάμουτρα.
    Τη ΝΔ τη φάγανε 2-3 σαπια στελέχη οπου αυτα υπάρχουν σε όλα τα κόματα. Ο Καραμανλής ηταν άξιος αλλά δεν ειχε ατομά να τον στηρίξουν.
    Ο παπανδρέου δεν ήταν αυτος που κατέκρινε τη γραμμη πορείας και τα μέτρα που ελεγε ο καραμανλής? τωρα ακολουθει τη πορεία του καραμανλη με τη διαφορα ότι το κάνει σε βαθμό καταστροφικό, που θα τα βρούμε ολα αυτά τα χρήματα? Η εγκληματικότητα θα παρει μεγάλες διαστάσεις.
    Μα το χειρότερο ειναι τωρα και η κοροιδία του 14ου μισθού δήθεν δε θα τον κοψει τελικα και μειωνει απο επιδοματα και αλλες εισφορεσ που εχουν αποτέλεσμα να μας παιρνουν τελικα τον 14ο μισθό.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.....
    ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...

    Οσο για την διαφανεια που μιλούσε τι εγινε χαθηκε στη πορεία? τι εγινε με τις προσλήψεις που κάνανε που δε φαινονται πουθενα?

    Για να μην πιασουμε το θέμα Ιμια...ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ..


    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.....

    Δημοσιεύτηκε στις 3 Μαρτίου 2010 στις 10:22 π.μ.

     

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24