"Ουρλιάζω από τους πόνους"


Στο νοσοκομείο «Χαντάσα» του Ισραήλ, παράρτημα του Memorial Hospital, σήκωσαν τα χέρια ψηλά! Το ένα έφερε το άλλο… Η Μαίρη Χρονοπούλου επέστρεψε από τα Ιεροσόλυμα με την κατάσταση της υγείας της να είναι ιδιαίτερα επιβαρημένη.

«Δεν είμαι καλά. Ουρλιάζω από τους πόνους» δηλώνει, ιδιαίτερα καταβεβλημένη, στην «Espresso». Ο ψυχικός και σωματικός πόνος για τη δημοφιλή πρωταγωνίστρια ...

είναι αβάσταχτος. Η ίδια δεν αισθάνεται καλά. Εξακολουθεί να πονάει πολύ και ελάχιστα την ανακουφίζουν τα παυσίπονα. Υποφέρει. Αν και είναι ιδιαίτερα ψύχραιμος και γενναίος άνθρωπος και έχει αντοχές, οι πόνοι την καταβάλλουν. Χάνει την υπομονή της και απογοητεύεται. Ωστόσο παλεύει. Ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβουλές των γιατρών, τους εμπιστεύεται και ελπίζει σε καλύτερες ημέρες που θα ξημερώσουν για εκείνη.

«Πονάω πολύ, αυτό δεν παλεύεται! Το κάψιμο έχει φοβερούς πόνους», ήταν οι πρώτες κουβέντες που μας είπε. Μεσημέρι Κυριακής, μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα από το νοσοκομείο «Χαντάσα» της γειτονικής χώρας όπου νοσηλευόταν. Στο μεγάλο σπίτι της Παιανίας οι άνθρωποι που τη βοηθούν, η Ταμάρα και ο σύζυγός της, είναι πρόθυμοι να ικανοποιήσουν κάθε της επιθυμία. Αρκεί να νιώσει καλύτερα, να δουν την κατάσταση της υγείας της να βελτιώνεται. Τον τελευταίο καιρό αυτό το ζευγάρι αποτελεί την οικογένειά της, μαζί με την υπέργηρη μητέρα της, την κυρία Καίτη. Η Μαίρη Χρονοπούλου νοιάζεται πολύ για εκείνη, δεν θέλει να τη βλέπει να υποφέρει από τα γηρατειά.

«Δεν είμαι καλά. Ουρλιάζω από τους πόνους. Είμαι χειρότερα από πριν. Φανταστείτε ότι έκανα τρεις εγχειρήσεις σε τρεις μήνες! Δυστυχώς, μετά το παλιό ατύχημα, ήρθε και το κάψιμο» λέει στην «Espresso». Εξαντλημένη και ταλαιπωρημένη, μιλάει αργά.
Ωστόσο δεν κρύβει την κατάσταση της υγείας της ούτε και τα συναισθήματά της. Είναι πάντα ειλικρινής και γι’ αυτό την αγαπούν όλοι στο θέατρο. Η ηθοποιός περιγράφει τις στιγμές που έζησε στο νοσοκομείο του Ισραήλ.

«Για άλλα πήγαμε και άλλα βρήκαν οι γιατροί εκεί. Πήγαμε για πλαστική μετά το κάψιμο. Οταν όμως ο γιατρός είδε τις εξετάσεις αίματος, είπε “γεια σας”. Φοβήθηκε, τρόμαξε! Δεν είχα καθόλου αίμα και μου βάζανε για οκτώμισι ώρες! Μόνο η εξέταση καρδιάς κράτησε μία ώρα κι ένα τέταρτο! Εδώ στην Ελλάδα βγάζουν ένα χαρτί και στο πετάνε χωρίς να σου εξηγήσουν. Παρ’ όλα αυτά, και στο “Χαντάσα” το μόνο που μου έκαναν ήταν εξετάσεις. Δεν μπορούσαν να προχωρήσουν σε θεραπεία. Ισως χρειαστεί να ξαναπάω, όταν οι εξετάσεις στο αίμα μου επανέλθουν στο φυσιολογικό. Προς το παρόν, παίρνω φάρμακα».

- Πάρα πολύς κόσμος ρωτάει για σένα. Ακουσα τη Μάρω Κοντού που σου έστειλε χαιρετίσματα μέσα από την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Δεν ήρθε όμως να με δει. Η Μπεάτα Ασημακοπούλου όσο ζούσε, παρ’ ότι ήταν άρρωστη, με επισκεπτόταν στην Παιανία. Δεν πειράζει, τους εύχομαι να είναι όλοι καλά.

- Ισως να μην ήθελαν να σε ενοχλήσουν αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Δεν ήμουν σε απομόνωση, στο νοσοκομείο υπήρχε καθημερινά επισκεπτήριο.
Παρά την όποια πικρία βγάζει για ορισμένους ηθοποιούς, οι δικοί της άνθρωποι, με αυτούς που μοιράζεται εδώ και χρόνια την καθημερινότητά της, οι γείτονές της στην Παιανία βρίσκονται στο πλευρό της. Ανησυχούν και θέλουν να τη δουν όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξεπερνάει και αυτό τον σκόπελο στη ζωή της. Το ίδιο και οι φίλοι της από τον χώρο του θεάτρου, οι οποίοι είναι πολλοί.

espresso


Επιστροφή...



1 Σχόλιο στο ""Ουρλιάζω από τους πόνους""

  1. Ανώνυμος λέει,

    Κανε κουραγιο κα Χρονοπουλου.

    Δημοσιεύτηκε στις 2 Μαρτίου 2010 στις 12:18 π.μ.

     

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24