Νικητής του X-Factor o Σταύρος

Ο Σταύρος Μιχαλακάκος είναι ο τελικός νικητής του X-Factor. O Κύπριος καλλιτέχνης γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου στις 9 Απριλίου του 1987 σε μια οικογένεια που υπερισχύουν οι γυναίκες, αφού έχει δύο μικρότερες αδελφές υπό την προστασία του. Δεν έχει τραγουδήσει πότε επαγγελματικά αλλά το τραγούδι για αυτόν είναι τρόπος ζωής. Από πολύ μικρός ξεκίνησε μαθήματα μουσικής έκανε θεωρία ,κιθάρα και έτσι κατάφερε και πήρε το 1ο βραβείο σε διαγωνισμό τραγουδιού στη Κύπρο. Σπούδασε επικοινωνιολογία και δημοσιογραφία στη Γαλλία για ένα χρόνο αλλά τελικά τον κέρδισε το τραγούδι.
Η κατάταξη:
1. Σταύρος
2. Νίνι
3. 48 ΩΡΕΣ
Δείτε το αφιέρωμα για τους παίκτες...



Η Νίνι είναι 21 ετών ,παρά το νεαρό της ηλικίας της είναι παντρεμένη με Έλληνα ποδοσφαιριστή και πρόσφατα έγινε και μητέρα !!! Ενώ στη Γεωργία είχε καταφέρει να κερδίσει την πέμπτη θέση σε ένα talent show, τα παράτησε όλα και ήρθε στην Ελλάδα να κυνηγήσει το όνειρο της. Τραγουδάει από πολύ μικρή , έχει πάρει πτυχίο στο πιάνο αλλά έχει σπουδάσει και θέατρο !!! Το όνειρο της είναι να καταφέρει να γίνει γνωστή στην Ελλάδα γιατί λατρεύει την κουλτούρα μας αλλά και τους Έλληνες !!!






Οι 48 ώρες δήλωσαν συμμετοχή ως ένα...ανδροκρατούμενο γκρουπ. Ο Γιώργος Λεβέντης θεώρησε ότι τους λείπει το γυναικείο στοιχείο και τους πρότεινε να συμπεριλάβουν στην ομάδα τους και την Μαριάννα, η οποία κόπηκε στο Judges House του Γιώργου Θεοφάνους. Το γκρουπ με το όνομα «48 ώρες» εργάστηκε στην εκπομπή “Θεά τον έκανες το μουσακά” με τον Νίκο Μουρατίδη την άνοιξη του 2005. Τον περσινό χειμώνα εμφανίζονταν με τον Χρήστο Δάντη στην Αρχιτεκτονική.
Το πιο τρελό τους όνειρο είναι να γίνουν εκείνοι η κριτική επιτροπή του show.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ (ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ)

Είναι ο τραγουδιστής του γκρουπ. Γεννήθηκε στις 29/04/1979 στην Αθήνα και έχει κάνει σπουδές στο σύγχρονο τραγούδι.
Τα χόμπι του είναι το διάβασμα, ο αθλητισμός, και τα PC Games ενώ αγαπημένοι του τραγουδιστές είναι οι Michael Jackson, Jamiroquai, Prince, Queen, Ronnie James Dio, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Δήμητρα Γαλάνη, Σταμάτης Κραουνάκης. Το τραγούδι που θα ήθελε οπωσδήποτε να πει στα live του X Factor είναι το Beat It του Michael Jackson.
ΠΑΝΟΣ ΔΗΜΑΚΗΣ (ΠΛΗΚΤΡΑ)

Παίζει πλήκτρα. Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 07/09/1980 και είναι παντρεμένος. Έχει σπουδάσει κλασικό και σύγχρονο πιάνο-keyboards, μουσική τεχνολογία, jazz harmony, music arrangement, songwriting, improvisation κι ενορχήστρωση. Σκοπός του είναι να παίζει καλή μουσική και αγαπημένοι του τραγουδιστές είναι οι Sting, Michael Jackson και Χάρις Αλεξίου. Το τραγούδι που θα ήθελε οπωσδήποτε να πει στα live του X factor είναι το Staying Alive των Bee Gees.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΛΙΣΤΡΙΔΗΣ (ΝΤΡΑΜΕΡ - ΦΩΝΗΤΙΚΑ)

Είναι ντράμερ και κάνει και φωνητικά. Γεννήθηκε στον Χολαργό, στις 29/09/1982. Είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Κλωστοϋφαντουργίας, καθώς και απόφοιτος Σύγχρονων Τυμπάνων. Του αρέσει το μπάσκετ και το τρέξιμο.
Στόχος του είναι να παίζει καλή μουσική. Το αγαπημένο του τραγούδι είναι το I Wanna Be Starting Something του M.Jackson ενώ το τραγούδι που θα ήθελε οπωσδήποτε να πει στα live του X factor είναι το Sexy Motherfucker του Prince.
ΙΑΣΩΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (ΜΠΑΣΟ)

Παίζει μπάσο. Γεννήθηκε στο Μαρούσι, στις 15/09/1982 και είναι απόφοιτος Μηχανολόγος Μηχανικός του ΤΕΙ Πειραιά. Έχει κάνει σπουδές ηλεκτρικού μπάσου και θεωρίας της μουσικής και χόμπι του είναι….. η μουσική.
Στόχος του είναι το τηλεοπτικό κοινό να αγαπήσει το γκρουπ και Να παρουσιάσουν κάτι καινούριο και μοναδικό, που θα τους οδηγήσει στην επιτυχία.
Οι αγαπημένοι του τραγουδιστές είναι οι Michael Jackson, και James Brown.
Το αγαπημένο του τραγούδι είναι το “human nature” του Michael Jackson.
Το τραγούδι που θα ήθελε οπωσδήποτε να πει στα live του X Factor είναι το Sex machine του James Brown.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ (ΚΙΘΑΡΑ - ΦΩΝΗΤΙΚΑ)

Παίζει κιθάρα και κάνει και φωνητικά. Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 13/03/1979 και είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι Πειραιά. Βρίσκεται στο πτυχίο στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιο Αιγαίου ενώ έχει πτυχίο Κλασσικής Κιθάρας και πτυχίο Αρμονίας. Έχει κάνει σπουδές με αντικείμενο την Ελληνική παραδοσιακή μουσική. Το χόμπι του είναι η ποδηλασία, το τρέξιμο, το κολύμπι και η ιστιοπλοΐα. Στόχος του είναι να γίνεται με τον καιρό καλύτερος σε ότι και αν κάνει. Αγαπημένος του τραγουδιστής είναι ο Jimi Hendrix.
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΙΩΑΝΝΟΥ (ΤΡΑΓΟΥΔΙ)

Γεννήθηκε στις 10/12/1987 στη Λεμεσό Κύπρου και σπουδάζει communications στην Αθήνα. Παράλληλα κάνει μαθήματα χορού. Έκανε μαθήματα πιάνου για 6 χρόνια αλλά τα σταμάτησε σε ηλικία 15 χρόνων
Ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη και χόμπι της είναι η μουσική, ο χορός και το τέννις. Στόχος της είναι να τελειώσει τις σπουδές της και να γίνει μια σωστή καλλιτέχνης. Το αγαπημένο της τραγούδι είναι το I'll be there for you του Bon Jovi.



antenna.gr
Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Νικητής του X-Factor o Σταύρος"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24