Οι ταινίες της εβδομάδας(video)


Το νησί των καταραμένων
Το 1954, δυο αστυνομικοί καταφθάνουν σε ένα απομονωμένο νησί της ανατολικής ακτής για να ερευνήσουν την εξαφάνιση μιας ασθενούς από μια ψυχιατρική κλινική υψίστης ασφαλείας. Αρχίζουν να υποψιάζονται ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει στο ίδρυμα, όταν μια σφοδρή καταιγίδα διακόπτει κάθε επικοινωνία του νησιού με τον έξω κόσμο.
Δείτε τα trailer όλων των ταινιών...



Ο Διαχειριστής
Ο Παύλος, ένας τυπικός Έλληνας μεσοαστός, βλέπει την ερωτική του σχέση με μια πολύ νεότερή του γυναίκα ως σανίδα σωτηρίας από τη ρουτινιάρικη, τελματωμένη οικογενειακή του ζωή.



Χρυσόσκονη
Τρία αδέλφια αντιμετωπίζουν με διαφορετικό τρόπο την προοπτική πώλησης του πατρικού τους σπιτιού.




Όλοι θέλουν λίγη αγάπη
Στα τέλη της δεκαετίας του '50, ο 17χρονος Τζον Λένον μεγαλώνει με τη θεία του στο Λίβερπουλ. Η συνάντηση με τον νεότερό του κιθαρίστα Πολ Μακ Κάρτνεϊ και, ύστερα από χρόνια, με τη βιολογική του μητέρα θα αλλάξουν τη ζωή του και την ιστορία της σύγχρονης μουσικής.




Το γάλα της θλίψης
Η Φαούστα, αφού κλείνει τα μάτια της ηλικιωμένης μητέρας της, προσπαθεί να βρει λεφτά για να τη μεταφέρει στον τόπο καταγωγής της, στα οροπέδια του Περού. Αφήνοντας την ασφάλεια του σπιτιού, γίνεται υπηρέτρια στο σπίτι μιας νευρωτικής πιανίστριας και αναγκάζεται να βρεθεί αντιμέτωπη με τους φόβους της.


athinorama.gr
Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Οι ταινίες της εβδομάδας(video)"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24