Οι ταινίες της εβδομάδας

Άμα δε σε θέλει
Αποτυχημένος μουσικός σε ξεχασμένο συνοικιακό πιάνο-μπαρ, ανίκανος εραστής κι ανασφαλής από κούνια, φαίνεται ότι κανείς δεν μπορεί να σώσει τον Τζόνι από το προσωπικό του αδιέξοδο. Ο Τάκης, όμως, ένας ανισόρροπος ταξιτζής, θα εμφανιστεί από το πουθενά για να του αλλάξει για πάντα τη ζωή.
Δείτε τα trailer όλων των ταινιών...





Στην άκρη του νήματος
Η κόρη ενός αστυνομικού δολοφονείται μπροστά στα μάτια του πατέρα της, ο οποίος υποψιάζεται πως ο στόχος ήταν ο ίδιος. Αρχίζοντας να ερευνά την υπόθεση, ανακαλύπτει ότι πίσω από τη διπλή ζωή της κόρης του κρύβεται μια θανάσιμη συνωμοσία.







Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι:Η κλοπή της αστραπής

Ο απροσάρμοστος κι επιρρεπής στους μπελάδες 17χρονος Πέρσι Τζάκσον, έπειτα από μια περιπετειώδη σχολική εκδρομή, μαθαίνει ότι ο πραγματικός του πατέρας είναι ο Ποσειδώνας. Ο νεαρός ημίθεος εξοικειώνεται σιγά σιγά με τις υπερφυσικές του ικανότητες, οι οποίες θα του χρησιμεύσουν για να βρει την πανίσχυρη αστραπή του Δία πριν να είναι πολύ αργά...




Μονάκριβη

Στο Χάρλεμ του 1987 μια υπέρβαρη 16χρονη Αφροαμερικάνα μένει έγκυος για δεύτερη φορά από τον πατέρα της. Παρά τις αντιρρήσεις της μητέρας της, η οποία την κακομεταχειρίζεται, αποφασίζει να παρακολουθήσει ένα ειδικό σχολείο για να μάθει γραφή και ανάγνωση.





Ένας άνδρας μόνος

Στο Λος 'Αντζελες του 1962 ένας καθηγητής κολεγίου δεν μπορεί να ξεπεράσει το χαμό του συντρόφου του. Το πρωί που ξυπνά ετοιμάζεται και φεύγει για τη δουλειά έχοντας αποφασίσει ότι αυτή θα είναι η τελευταία ημέρα που θα τον βρει ζωντανό.





Μαίρη και Μαξ

Η 8χρονη Μαίρη, η οποία ζει στη Μελβούρνη, αποφασίζει να γράψει τα δυσεπίλυτα προβλήματά της σ' έναν άγνωστο παραλήπτη που ζει στην άλλη πλευρά του πλανήτη. Ο Μαξ, ένας Νεοϋορκέζος, παχύσαρκος μεσήλικας, απαντά στο γράμμα της μικρής και μια δυνατή φιλία δημιουργείται ανάμεσα σε δύο τελείως διαφορετικούς ανθρώπους.





athinorama.gr
Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Οι ταινίες της εβδομάδας"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24