Δεν θα χωρίσουν Ελένη - Γιάννης

«Δεν πιστεύω ότι θα χωρίσουν». Δεν θέλει και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι μια τόσο ευτυχισμένη οικογένεια γίνεται σήμερα βορά τηλεοπτικών εκπομπών... Ο γνωστός ζωγράφος Αγγελος και νονός της μεγάλης κόρης της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, της 5χρονης Λάουρας, μιλάει πρώτη φορά για το διαζύγιο-βόμβα που συζητάει όλη η Ελλάδα. «Πριν από έξι μήνες συζητούσαν να κάνουν και τέταρτο παιδί» δηλώνει στην «Espresso». «Δεν πιστεύω ότι δεν είναι μαζί. Οταν... βλέπεις ένα ζευγάρι τόσο ζεστό, τρυφερό, ερωτευμένο και πόσο ωραία έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους, σημαίνει ότι οι γονείς θυσιάζουν πάρα πολύ χρόνο... Οταν λοιπόν τα πάντα για εκείνους είναι τα παιδιά τους, πώς είναι δυνατόν να σκέφτονται άλλους;»

- Πιστεύετε ότι μιλάμε για οριστικό χωρισμό;
Οχι, δεν το πιστεύω, τους ξέρω καλά. Οταν δύο άνθρωποι αγαπιούνται και είναι τόσα χρόνια μαζί, έτσι, ξαφνικά, μια μέρα δεν θέλουν να είναι μαζί; Ετσι φεύγει η αγάπη; Δεν γίνονται αυτά.

- Πότε τους είδατε τελευταία φορά;
Πριν από είκοσι πέντε μέρες στο σπίτι τους. Φάγαμε όλοι μαζί το μεσημέρι, έλεγα παραμυθάκια στη Λαουρίτσα, λέγαμε να έρθει στο χωριό να ταΐσουμε τα ελαφάκια.

Τότε ο Αγγελος δεν είχε διακρίνει κάτι διαφορετικό στη συμπεριφορά τους... «Ηταν όπως κάθε φορά, δεν είχε περάσει κάτι τέτοιο από το μυαλό μου. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει συμβεί. Εγώ θεωρούσα ότι η Ελένη και ο Γιάννης θα γεράσουν μαζί. Αν απέτυχαν αυτοί οι δύο, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να σκεφτόμαστε ότι ο άνθρωπος ζευγαρώνοντας θα είναι ευτυχισμένος».
Ο Αγγελος υπεισέρχεται σε λεπτομέρειες και κάνει την αποκάλυψη. «Πριν από έξι μήνες μάλιστα συζητούσαν να κάνουν και τέταρτο παιδί. Η Ελένη πέρα από τα παιδιά της και τον Γιάννη δεν σκεφτόταν τίποτα άλλο. Ηταν αφοσιωμένη στην ο [O κουμπάρος του ζευγαριού, που έχει βαφτίσει την κόρη τους Λάουρα, υποστηρίζει στην «Espresso» πως θα τα ξαναβρούν.] οικογένειά της. Δυστυχώς, δεν μπορώ να τους δώσω καμία συμβουλή. Πιστεύω όμως ότι ύστερα από ένα μικρό χρονικό διάστημα θα είναι ξανά μαζί. Ετσι αισθάνομαι. Πιστεύω ότι κρίση είναι και θα περάσει... Aνθρωποι είναι, μπορεί να ειπώθηκε μια κουβέντα παραπάνω. Ολοι οι άνθρωποι εκνευρίζονται εξάλλου. Μετά χαλαρώνουν και τα πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα. Νομίζω ότι όλα είναι υπερβολές.
Οσο για τα σενάρια που ακούγονται, ο Αγγελος απαντά: «Οπως λένε στο χωριό μας, “την τρίχα την κάνουν τριχιά”. Υστερα από ένα διάστημα θα τους χαιρόμαστε ξανά μαζί, όπως στο παρελθόν».

- Εχετε επικοινωνήσει μαζί τους;
Θα τους δω στις 9 του μήνα, που η βαφτιστήρα μου η Λαουρίτσα έχει γενέθλια. Το αγαπάω πολύ αυτό το παιδάκι!

Να προσθέσουμε ότι το ζευγάρι την περασμένη άνοιξη απέκτησε ένα οικόπεδο είκοσι στρεμμάτων στη Στριγανιά της Κορώνειας, δίπλα σε αυτό του κουμπάρου τους. Υπολόγιζαν μάλιστα να περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων εκεί, κάτι που, ως γνωστόν, δεν έγινε. Αλλωστε τα σύννεφα που έφεραν τους τίτλους τέλους είχαν φανεί από το καλοκαίρι και τις χωριστές διακοπές του ζευγαριού. Στο κτήμα αυτό επρόκειτο να χτιστεί ένα πέτρινο παλατάκι, αλλά δεν ολοκληρώθηκε. Κι αυτό μολονότι οι εργασίες για την κατασκευή του «ησυχαστηρίου» της οικογένειας Λάτσιου είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο Απρίλιο. Η «Espresso» είχε βρεθεί εκεί κι είχε αντικρίσει έναν επίγειο παράδεισο, με ελάφια που πηγαινοέρχονταν ανενόχλητα στην απέραντη έκταση.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος τις παλιές, καλές μέρες επισκέπτονταν συχνά την περιοχή και διέμεναν σε κάποιον από τους πετρόκτιστους ξενώνες του κουμπάρου τους. Στο εσωτερικό του «Καφενείου», του συγκροτήματος που ανήκει στον Αγγελο, σ’ ένα σκηνικό όμορφο, μίνιμαλ και σικάτο κυριαρχούν οι φωτογραφίες της Ελένης [To κτήμα του ζευγαριού στην Κορώνεια έχει ερημώσει. Εκεί σκόπευαν να περάσουν τα Χριστούγεννα, ήδη όμως απειλητικά σύννεφα σκίαζαν το γάμο τους...] που μαζεύει ντομάτες (με τη βοήθεια του Αγγελου και της Λάουρας), αλλά και ένα πορτρέτο με την κόρη της, που το φιλοτέχνησε ο ίδιος και συμβολίζει τη μητρότητα... Τώρα πια μόνο οι πίνακες έμειναν. Ωστόσο ο Αγγελος πιστεύει ότι το ζευγάρι θα τα ξαναβρεί, θα ολοκληρώσει το σπίτι και όλοι μαζί θα γλεντάνε στην Κορώνεια, όπως παλιά.



www.espressonews.gr
Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Δεν θα χωρίσουν Ελένη - Γιάννης"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24