Οι φύλακες-άγγελοι της Ελένης


H εβδομάδα που πέρασε ήταν ίσως η πιο δύσκολη στη ζωή τής Ελένης Μενεγάκη. Η ανακοίνωση του διαζυγίου της και όλος ο θόρυβος που δημιουργήθηκε γύρω από αυτό την καταρράκωσαν ψυχολογικά. Στα δύσκολα όλοι στηριζόμαστε στους δικούς μας ανθρώπους και η Ελένη δεν ξέφυγε από αυτόν τον κανόνα. Στράφηκε λοιπόν στα άτομα της καρδιάς της, σε εκείνους που την αγαπάνε...


τη στηρίζουν και τη βοηθούν εδώ και πολλά χρόνια και δεν διαψεύστηκε. Οι φύλακες-άγγελοί της την περιέβαλαν με την αγάπη τους και προσπάθησαν να απαλύνουν την πικρία της. Είναι εκείνοι που δεν τη διέψευσαν ποτέ και το ίδιο έκαναν και τώρα.

Κάποιοι από αυτούς είναι σταθερές αξίες στη ζωή της, κάποιοι άλλοι πάλι έκαναν -ο καθένας με τον τρόπο του- την έκπληξη αποδεικνύοντας στα δύσκολα την ειλικρινή αγάπη τους για την παρουσιάστρια. Ωστόσο, όλοι τους έκαναν ό,τι πέρναγε από το χέρι τους για να τη βοηθήσουν και να τη στηρίξουν.


ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Την έχει στηρίξει όσο ελάχιστοι και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της την τελευταία επεισοδιακή εβδομάδα. Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θεωρείται ο άνθρωπος-μπαλαντέρ και όχι τυχαία. Συμπαρουσιαστής, μάγειρας, κριτικός κινηματογράφου. Ολα τα έχει κάνει για τη φίλη του τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια που συνεργάζονται στο πρωινό μαγκαζίνο. Από την περασμένη Παρασκευή που η Ελένη ανακοίνωσε επίσημα το επερχόμενο διαζύγιό της εκείνος στάθηκε «βράχος» στο πλευρό της και προσφέρθηκε να τη συνδράμει με κάθε τρόπο που εκείνη ήθελε. Η φιλία τους άλλωστε είναι δεδομένη και ο Θοδωρής γνώριζε πολύ καλά το ζευγάρι, αφού πολλές φορές είχαν κάνει διακοπές όλοι μαζί και με τον Γιάννη Λάτσιο. Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος έχει αντέξει στα δύσκολα και στο δίλημμα που του τέθηκε να μείνει ή να φύγει από τον ΑΝΤ1 το 2005 για να την ακολουθήσει στον ALPHA εκείνος -χωρίς δεύτερη σκέψη- επέλεξε να την ακολουθήσει. Η Ελένη τον εμπιστεύεται απόλυτα και πάντα μιλάει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.


ΕΛΕΝΗ ΓΕΛΑΛΗ

Ενα πρόσωπο-κλειδί στην επαγγελματική πορεία της Ελένης που κρατάει βασική θέση στο πλευρό της εδώ και πολλά χρόνια, από την εποχή του ΑΝΤ1. Ομως, ο ρόλος της δεν περιορίζεται στα επαγγελματικά και αυτό ήταν ολοφάνερο όλες αυτές τις ημέρες που η παρουσιάστρια πέρναγε τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της. Οι δυο τους μιλούσαν συνέχεια στο τηλέφωνο και όταν η Ελένη βρισκόταν στο καμαρίνι της στα στούντιο του ALPHA, η αρχισυντάκτριά της φρόντιζε να βρίσκεται συνέχεια δίπλα της, προσπαθώντας να τη στηρίξει ψυχολογικά. Η σχέση τους έχει ως βασικά χαρακτηριστικά την απόλυτη εμπιστοσύνη και την ειλικρίνεια και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς, αφού, ως αρχισυντάκτριά της, είναι εδώ και χρόνια η πρώτη καλημέρα στο τηλέφωνο, το άτομο που αναλύει μαζί της τα νούμερα της AGB, σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα της παρουσιάστριας και επιλέγουν μαζί τα άτομα που συνεργάζονται στην εκπομπή κάθε σεζόν.


ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ

Ενας άλλος συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη που παραμένει δίπλα της στα εύκολα και στα δύσκολα και μάλιστα σε ένα νευραλγικό πόστο είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Υπεύθυνος ρεπορτάζ, ο γοητευτικός δημοσιογράφος παντρεύεται σε λίγους μήνες και, όπως ακούστηκε, κουμπάρα του θα είναι η Ελένη. Δέχεται χωρίς διαμαρτυρία όλα τα νεύρα της παρουσιάστριας, κάνει τη λεγόμενη «λάντζα της εκπομπής», βρίσκεται στο πλατό κάθε μέρα και στην ουσία είναι το νούμερο δύο στην εκπομπή. Αυτό έχει κάνει την Ελένη Μενεγάκη να νιώθει ασφάλεια και να θεωρεί καλό της φίλο τον Γρηγόρη, που αποκαλείται «ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές». Την εβδομάδα που πέρασε έκανε ό,τι πέρναγε από το χέρι του για να βοηθήσει και ήταν «πανταχού παρών», όπου και αν η Ελένη τον χρειάστηκε.


ΑΣΗ ΜΠΗΛΙΟΥ

Η αστρολογία έχει τη δική της, ξεχωριστή θέση στη ζωή της Ελένης Μενεγάκη, κάτι που ποτέ της -όσα χρόνια κάνει καριέρα μπροστά από τις κάμερες- δεν έκρυψε. Η Αση Μπήλιου στην ουσία καθορίζει την ημέρα της. Οι πλανήτες και τα άστρα είναι μέσα στο πρόγραμμα της Ελένης και πρέπει να γνωρίζει από νωρίς το πρωί πώς θα κυλήσει η ημέρα. Τα τρία τελευταία χρόνια που συνεργάζονται έχουν αναπτύξει πολύ καλή σχέση, η Ελένη την εμπιστεύεται με κλειστά μάτια όλο αυτό το διάστημα, και όχι άδικα, αφού η Αση Μπήλιου έχει εξελιχθεί σε μία από τις κορυφαίες αστρολόγους της εποχής μας. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της είναι ότι δεν «μασάει» τα λόγια της, γεγονός που έκανε την παρουσιάστρια να την πιστεύει και να την εμπιστευτεί. Οσο δύσκολος κι αν προβλεπόταν ο δρόμος της παρουσιάστριας, η Αση Μπήλιου της έλεγε πάντα την αλήθεια. Και αυτό συνέχισε να κάνει και τις τελευταίες ημέρες που η Ελένη βρέθηκε σε τόσο δύσκολη θέση. Η παρουσιάστρια την άκουγε πάντα με ενδιαφέρον και λάμβανε υπόψη της ό,τι της έλεγε. Για πολλούς, ακόμη και η ημέρα που έγινε η ανακοίνωση του πολύκροτου διαζυγίου, επιλέχτηκε ύστερα από συζήτηση με την Αση Μπήλιου, η οποία έχει μελετήσει πολλές φορές και με ιδιαίτερη προσοχή τον αστρολογικό χάρτη της Ελένης και μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια ποια είναι η σωστή στιγμή για κάθε κίνησή της.

espresso

Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Οι φύλακες-άγγελοι της Ελένης"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24