«Θα στηρίξουμε τα μέτρα που συμφέρουν τον τόπο» δήλωσε ο Α. Σαμαράς


Μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου, ο αρχηγός της ΝΔ έκανε δηλώσεις στα γραφεία του κόμματος στη Ρηγίλης και δήλωσε ότι τα σοβαρά μέτρα πρέπει να παρθούν τώρα. Ο κ. Αντώνης Σαμαράς είπε χαρακτηριστικά: «Θα στηρίξουμε ότι είναι απαραίτητο, αλλά δεν θα στηρίξουμε μέτρα που θα πλήξουν τους αδυνάτους όπως αυξήσεις στο φόρο των καυσίμων [...]


και του ΦΠΑ ή μέτρα που θα συμβάλουν στη φυγή κεφαλαίων στο εξωτερικό». Ο κ. Σαμαράς διευκρίνησε ότι η στήριξη από τον κόμμα του δεν είναι λευκή επιταγή, αλλά θα κρίνεται κάθε μέτρο χωριστά με γνώμονα το συμφέρον του τόπου.



Ο κ. Σαμαράς εμφανίστηκε επικριτικός απέναντι στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι η κρίση δεν προέκυψε ξαφνικά, αλλά το ΠΑΣΟΚ προεκλογικά δεν θέλησε ή δεν μπόρεσε να καταλάβει, ενώ μετεκλογικά δεν έδρασε έγκαιρα.

«Τα σοβαρά μέτρα πρέπει να ληφθούν τώρα» τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνοντας ότι το κόμμα του έχει δηλώσει με ξεκάθαρο τρόπο ότι θα στηρίξει ό,τι είναι απαραίτητο, όπως οι περικοπές στην κρατική σπατάλη και η πάταξη της φοροδιαφυγής και της εισφοροδιαφυγής.

Παράλληλα, όμως, είπε «όχι» σε μέτρα όπως η αύξηση στους φόρους των καυσίμων και ζήτησε μετ' επιτάσεως «ανάσες ανάπτυξης» χωρίς τις οποίες, όπως είπε, η ύφεση θα βαθύνει περισσότερο.

«Θα κρίνουμε κάθε μέτρο κατά περίπτωση» πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς και προειδοποίησε ότι το κόμμα του δεν θα δεχτεί πρακτικές κυβερνητικής αλαζονείας με δικαιολογία την κρίση.

Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "«Θα στηρίξουμε τα μέτρα που συμφέρουν τον τόπο» δήλωσε ο Α. Σαμαράς"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24