Μπορεί να μην επιστρέψει ο Γκαλέτι(ηχητικό)

Αυτό διευκρινίζει ο γνωστός γιατρός, Λάκης Νικολάου, σε συνέντευξή του. Πάντα υπάρχει κίνδυνος να μην επιστρέψει, αλλά πρέπει να πω ότι πάει καλά. Θα επιστρέψει 100% έτοιμος και στην κατάσταση που βρισκόταν, απλά πρέπει να τον παρακολουθούν οι γιατροί συχνότερα και να ελέγχουν την κατάστασή του σε σχέση με τους άλλους ποδοσφαιριστές, δηλώνει.
Διαβάστε τι δηλώνει και για την υπόθεση του παίκτη της ΑΕΚ Γκερέιρο...

Δεν είναι καθόλου τραγικό αυτό που έχει ο Γκερέιρο. Θα μπορούσε να είναι όμως, αν δεν δίναμε προσοχή. Στον κανονικό έλεγχο που κάνουμε βλέπουμε όλους τους δείκτες του σώματος. Οι υπατικοί δείκτες του είναι αλήθεια ότι είναι λίγο μεγάλοι και παρουσιάζει και μία σπληνομεγαλία. Έτσι οι υπατολόγοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για λοιμώδη μονοπυρήνωση και αποφάσισαν να τον προστατέψουν. Δεν είχε ο αθλητής κανένα σύμπτωμα και δεν ήταν άρρωστος. Αυτός ο έλεγχος χρειαζόταν να γίνει.

Είναι ένας μεγαλοϊός, ένας ιός μεγαλύτερος απλά από της γρίπης. Τώρα χρειάζεται απλά περισσότερη ανάπαυση και όχι αθλητική επαφή και δραστηριότητα, έτσι ώστε να μην υπάρξει ολική ρήξη της σπλήνας από κάποια αγκωνιά, κλοτσιά ή προβολή. Θα λείψει περίπου ένα μήνα από την αγωνιστική δράση. Μόλις διαπιστωθεί ότι οι υπατικοί δείκτες, επιστρέψουν στα κανονικά επίπεδα και ο σπλήνας στην κανονική του μορφή, τότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει. Σίγουρα τον έχει ρίξει ψυχολογικά αυτή η κατάσταση, καθώς θα χάσει σίγουρα τρία παιχνίδια της ΑΕΚ, ενώ μένουν μόλις τρεις μήνες για το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.


Ακούστε τη συνέντευξή του Λάκη Νικολάου








Από:www.sentragoal.gr
Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Μπορεί να μην επιστρέψει ο Γκαλέτι(ηχητικό)"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24