Άγνωστος εκβιάζει με φωτογραφίες από την Άνδρο την Ελένη Μενεγάκη.


Έναν εφιάλτη φαίνεται πως ζει η Ελένη Μενεγάκη, καθώς άγνωστος την εκβιάζει με φωτογραφίες από την Άνδρο στην οποίες εμφανίζεται και ο 40χρονος επιχειρηματίας, που φέρεται ως τρίτο πρόσωπο στον γάμο της!
Ο άνθρωπος που φέρεται να εκβιάζει την παρουσιάστρια, όπως αναφέρει και η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», δεν είναι ούτε δημοσιογράφος, ούτε παπαράτσι.
Οι φωτογραφίες είναι από το καλοκαίρι του 2008 στην Άχλα, εκεί όπου η Ελένη έκανε τις διακοπές της, όπως και το περασμένο καλοκαίρι, ενώ στην συντροφιά της είναι και ο επιχειρηματίας[...]

Πριν από περίπου 3 εβδομάδες, ρεπορτάζ σε δύο περιοδικά έκαναν λόγο για απειλητικά sms που δέχονταν η ωραία Ελένη της TV, ωστόσο, το περιβάλλον αλλά και εκείνο του Γιάννη Λάτσιου δεν το επιβεβαίωναν.
Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως το πακέτο με τις φωτογραφίες έφτασε στον Γιάννη Λάτσιο και οδήγησαν στον χωρισμό.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star, ο δημοσιογράφος Βασίλης Γραμμένος που πέρυσι το καλοκαίρι ήταν στην Άχλα, είπε πως στην παρέα της Μενεγάκη υπήρχαν άνθρωποι της showbiz, μεταξύ των οποίων και η κουμπάρα της Τζένη Μπαλατσινού.
Η παρουσιάστρια, πάντως, είχε συνομιλία με τον 40χρονο επιχειρηματία, ο οποίος έχει ξενοδοχείο στην περιοχή. Όπως διευκρίνισε ο δημοσιογράφος, ο επιχειρηματίας συνομιλούσε με κάθε λουόμενο σαν ιδιοκτήτης του ξενοδοχέιου με πελάτη, ενώ είναι λογικό να βρίσκεται στην ίδια παραλία με την Ελένη αφού δεν υπάρχει άλλη!
Στο μεταξύ, «ήταν δική μου απόφαση το διαζύγιο» τονίζει η παρουσιάστρια, όπως δήλωσε στην εφημερίδα «RealNews» άνθρωπος από το περιβάλλον της.
Η δήλωση ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα, που ήθελαν την διαδικασία να κινείται από την πλευρά του διευθυντή προγράμματος του ANT1.



1 Σχόλιο στο "Άγνωστος εκβιάζει με φωτογραφίες από την Άνδρο την Ελένη Μενεγάκη."

  1. Ανώνυμος λέει,

    -Όποιος ζειμε το σπαθί πεθαίνει και απο αυτό.

    Δημοσιεύτηκε στις 7 Φεβρουαρίου 2010 στις 12:42 μ.μ.

     

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24