Ετοιμοι να ενταχθούν στον ΛΑΟΣ 7 βουλευτές της Ν.Δ


Οι περισσότεροι βουλευτές της Ν.Δ με βλέπουν σαν τον νονό τους», υποστηρίζει μιλώντας στο «ΘΕΜΑ» ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο, προσεχώς, να αυξηθεί η κοινοβουλευτική δύναμη του κόμματός του.Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο διάσπασης της Ν.Δ., ενώ φοβάται ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα για θερμό επεισόδιο είτε στη Θράκη είτε στο Αιγαίο.
Διαβάστε τι λέει για τον Κ.Καραμανλή αλλά και για τον Α.Βγενόπουλο...

Δεν ξέρω αν θα μπορεί να αντέξει το παιχνίδι ο κ. Σαμαράς επαρκώς. Αυτή τη στιγμή η εικόνα που έχω είναι ότι δεν απορρόφησε η Ν.Δ. την Πολιτική Ανοιξη αλλά η Πολιτική Ανοιξη τη Ν.Δ.
Σε ερώτηση για τον ο Κ.Καραμανλής έχει αυθύνες για την κατάσταση της οικονομίας σήμερα απαντά:
Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες τόσο στην κυβέρνηση του Σημίτη όσο και σ’ αυτή του Καραμανλή.Δόλος δεν υπήρξε.Δεν έκανε κάτι ο Καραμανλής ή ο Σημίτης για να κερδίσουν κάτι. Εγιναν λάθος πολιτικές εκτιμήσεις. Δεν ήμασταν έτοιμοι να μπούμε στην ΟΝΕ, και μόλις μπήκαμε πήραμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες και σπαταλήσαμε περισσότερα χρήματα απ’ όσα είχαμε προβλέψει.Αν ο Καραμανλής είχε πάρει από την πρώτη μέρα σκληρά μέτρα, η χώρα θα είχε σωθεί.
Α.Βγενόπουλος

Σε ένα πράγμα έχει δίκιο ο Βγενόπουλος: από τη στιγμή που δεν ελέγχθηκε το κόλπο με τον ΟΤΕ και το μεγάλο κόλπο που έγινε με την «Ολυμπιακή» έχει δίκιο να θεωρεί ότι είναι και ανόητοι και διεφθαρμένοι. Αν επρόκειτο η Ελλάδα να δώσει τον ΟΤΕ στους Γερμανούς,γιατί έπρεπε να τον δώσουμε μέσω Βγενόπουλου; Και αν επρόκειτο να δώσουμε την «Ολυμπιακή» στην «Aegean»,γιατί έπρεπε να τη δώσουμε μέσω Βγενόπουλου; Επομέ-
νως, έχει δίκιο βλέποντας την αντίδραση της πάπιας να λέει αυτά που λέει.


Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Ετοιμοι να ενταχθούν στον ΛΑΟΣ 7 βουλευτές της Ν.Δ"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24