Comeback στα ερτζιανά για την Ελλη Στάη


Η «σιδηρά» κυρία της δημοσιογραφίας Ελλη Στάη επιστρέφει δυναμικά μέσα από τη συχνότητα του Flash 96. Το comeback της κυρίας Στάη στις ραδιοφωνικές διαδρομές ξεκινά σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι, με την εκπομπή «Ellispoint», που είναι και το όνομα της ιστοσελίδας της.

Πρόκειται για μια διαφορετική συνάντηση, καθώς η εκπομπή της (μαζί με τη Νικόλ Λειβαδάρη)...


θα περιλαμβάνει απόψεις «to the point», επικαιρότητα, ερωτήματα μέσω Ιντερνετ, θα έχει χαρακτήρα έντονα διαδραστικό αλλά και πολλές εκπλήξεις.

«Οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται ποτέ και οι παλιοί, νεανικοί έρωτες πάνε συνήθως στον παράδεισο. Οταν όμως η ζωή ωριμάζει, προχωρεί και εξελίσσεται, ένας παλιός παράδεισος μπορεί να γίνει νέο, ολοζώντανο σημείο συνάντησης. Και το ellispoint, με όλο τον ενθουσιασμό του νέου, της νέας διαδικτυακής μας επικοινωνίας, ενώνεται με έναν τέτοιο παλιό έρωτα, το ραδιόφωνο» γράφει η δημοσιογράφος στο διαδικτυακό της τόπο για την επιστροφή της στα ερτζιανά.

Επίσης, προσθέτει με νόημα: «Πάμε ραδιόφωνο επειδή θέλουμε να μας ακούτε και ν΄ ακούμε τη φωνή σας όσο πιο ζωντανά και άμεσα γίνεται. Επειδή οι καιροί έχουν αλλάξει και οι εποχές έχουν δυσκολέψει πολύ για να μείνει η δημοσιογραφία και η ενημέρωση στα παλιά συμβατικά κλισέ και “κοστούμια”».

Το ραδιοφωνικό ραντεβού με την Ελλη Στάη θα είναι καθημερινό, εκτός από την Παρασκευή, 12.30 έως 14.00 από τη συχνότητα του Flash 96.

Και ενώ τα πράγματα με το ραδιόφωνο έχουν ξεκαθαρίσει, η τηλεόραση μένει στο stand-by επί του παρόντος για τη μεγάλη κυρία της δημοσιογραφίας, όπως αναφέρει στο site της. «Εάν το ραδιόφωνο είναι σαν τους παλιούς και μοναδικούς νεανικούς έρωτες, η τηλεόραση είναι η μεγάλη κι έντονη αγάπη. Τις μεγάλες αγάπες της ζωής μας όμως δεν τις κακομεταχειριζόμαστε, θέλουν το χρόνο τους και τον τρόπο τους. Γι’ αυτό και χρειάζεται και η αποχή, η απόσταση για κάποια διαστήματα, κάτι που είχα επιλέξει άλλωστε και με το ραδιόφωνο, στην τηλεόραση όμως η αποχή είναι ακόμη πιο επιβεβλημένη. Γιατί όσο πιο δυνατό και λαμπερό είναι το αντικείμενο της... αγάπης μας τόσο πιο μεγάλη πρέπει να είναι και η προσοχή σε ό,τι μπορεί να το κάψει. Γιατί οι έντονες σχέσεις είναι και σχέσεις δύσκολες, που πρέπει να τους δίνουμε και να μας δίνουν» υποστηρίζει.

Τα τελευταία 24ωρα υπάρχει όργιο φημών για στενό πρέσινγκ από πλευράς ANT1 προκειμένου να επιστρέψει στο κανάλι του Αμαρουσίου.

«Είμαστε φίλοι με τον Στρατή Λιαρέλλη, βρισκόμαστε, τα λέμε, τα λέμε και επαγγελματικά» υποστήριξε η Ελλη Στάη σε εκπομπή του Flash 96 το Σάββατο το μεσημέρι σχετικά με τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για το ενδεχόμενο επιστροφής της στο δελτίο ειδήσεων του ANT1.

Αν και διευκρίνισε ότι προτεραιότητα της δεν είναι η τηλεόραση, η Ελλη Στάη δήλωσε ότι δεν θα έλεγε «όχι», αρκεί, όποιο κι αν είναι το concept που θα αναλάμβανε, «να έχει επιλεγεί και από την ίδια και από τους ανθρώπους του καναλιού με πολλή προσοχή».

espresso

Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Comeback στα ερτζιανά για την Ελλη Στάη"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24